Mehran Zandian

Mehran Zandian

Mehran Zandian har udgivet kogebogen “Mine Persiske Livretter”. En personlig kogebog, hvor han deler både om livet og retter fra hans fødeland Iran. Mehran underviser i persisk madlavning hos Meyers Madhus på Nørrebro i København og holder workshops og foredrag om Iran og det persiske køkken rundt omkring i landet. Foredrag af Mehran Zandian: MIT SMUKKE […]
Læs mere
Anne Hjernøe

Anne Hjernøe

Anne Hjernøe har igennem de sidste mange år arbejdet med mad på alle niveauer. Hun har udgivet et par børnebøger samt et hav af kogebøger om blandt andet salater, grøn mad, grill, syltning, kryddersnaps, tapas, mad mod kræft og så alle de velkendte små retter fra hele verden. Igennem de sidste 10 år har Anne været vært på […]
Læs mere
Torben Klitbo

Torben Klitbo

Torben Klitbo : Gastronomisk Iværksætter Foredrag af Torben Klitbo: Foredrag 1: Historien om Cofoco Den fulde historie om Cofoco, der har været med til at revolutionere måden, den brede befolkning går ud og spiser på. Fortalt af grundlæggeren selv, suppleret med masser af udklip fra mor Bodils scrapbog og et glimt i øjet. Historien beretter om alt […]
Læs mere
Claus Holm

Claus Holm

Claus Holm: Begejstret tv-kok smagsudvikler og inspirator  Claus Holm er kokken, der kæmper for smagen og de gode råvarer. Hans begejstring er enorm, og han kan bruges som inspirator i mange henseender. Han er ikke for fin til hverken det ene eller andet. For claus vil gøre en forskel. Claus har fået sit store folkelige […]
Læs mere
Søren Gericke

Søren Gericke

Søren Gericke er uddannet kok i “Grøften” i Tivoli. Han har været kok på Grønland, køkkenchef på The Plaza, Søllerød Kro m.m. Foredrag af Søren Gericke: Foredrag 1. Om kærligheden til det at lave mad og glæden ved at servere denne. Foredrag 2. Tungen lige i munden – med smagsløg og åbne sanser. Om kampen for at realisere […]
Læs mere