Anne Hjernøe har igennem de sidste mange år arbejdet med mad på alle niveauer. Hun har udgivet et par børnebøger samt et hav af kogebøger om blandt andet salater, grøn mad, grill, syltning, kryddersnaps, tapas, mad mod kræft og så alle de velkendte små retter fra hele verden. Igennem de sidste 10 år har Anne været vært på over 100 tv-programmer fra både nær og fjern. Hun har lavet tv både fra sit eget køkken, samt fra Spanien og New York. Sammen med sin rejsemakker tv-journalisten Anders Agger, har hun også lavet et væld af temalørdage fra det smukke danske sommerland, samt fra De Vestindiske øer, Island, Bosnien, Vietnam, Iran, Tyrkiet, USA mm.

Udover kogebøger og tv laver Anne også fødevareudvikling og arbejder som fødevarekonsulent. Anne Hjernøe er uddannet indenfor pædagogik, journalistik, kommunikation og retorik. Hun har sin egen virksomhed AnneMad ApS. hvor hun udover arbejdet med tv-produktion, kogebøger og
fødevareudvikling, også laver gastronomiske rejser, foredrag, workshops og undervisning.

Anne Hjernøe foredrag:

Foredrag 1: Undgå at falde i slikskålen – Sådan bliver du bedre til at træffe de sunde valg
Står du også i køkkenet efter middagssmaden, og leder efter noget sødt eller salt? Føler du, at du trænger til noget udefinerbart, måske chokolade, kage eller chips? Er du egentlig mæt, men alligevel mangler der noget? Det kan afhjælpes med et par meget enkle greb. I dette foredrag får du gode tricks, tips og idéer til, hvordan du undgår at falde i slikskålen efter maden. Kombineret med en spændende og humoristisk indføring i brugen af sæsonens råvarer og gode lokale produkter, bliver det hele krydret med et lille drys økologi. Du vil også høre fortællinger fra Annes arbejde med kogebøger og fødevareudvikling, samt om hvordan en tv- produktion bliver til. Foredraget varer ca. 45-60 minutter, hvorefter er der plads og tid til spørgsmål. Der kan særskilt træffes aftale om smagsprøver under foredraget.

Foredrag 2: Bag om en tv-produktion
De fleste kender sikkert Anne Hjernøe fra de mere end hundrede tv-programmer hun har medvirket i, fra hele verden. Men hvordan laver man en tv produktion fra start til slut? Hvem får alle de gode idéer, og hvordan fører man dem ud i livet? Hvordan er det at arbejde og bo, så tæt på sit hold, på den anden side af jorden. Anne fortæller råt for usødet om serier som Frilandshaven, AnneMad og temalørdagene med Anders Agger. Du kommer til at høre fortællinger om de døre der åbnede sig i Iran, Vietnam og Bosnien, om benspænd og ”overfrakker” og ikke mindst om spiselige insekter, levende, flåede frøer og tilberedningen af tekstikler.
Foredraget varer ca. 45-60 minutter, hvorefter er der plads og tid til spørgsmål.

Foredrag med Anne Hjernøe booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Send en forespørgsel

  • Ønsket dato for arrangement
  • :
  • Ca. antal deltagere/tilhørere
  • Har du spørgsmål bedes du skrive dem her.
    Klik i boxen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev