Mathias Hammer

Mathias Hammer er pianist, musikformidler, radio- og TV-vært. Har været en del af højskolesangbogsudvalget, som har skullet vælge sange…

Læs mere
Book Mathias

Mathias Hammer er pianist, musikformidler, radio- og TV-vært. Har været en del af højskolesangbogsudvalget, som har skullet vælge sange til den nye sangbog der udkommer i november 2020.

Foredrag af Mathias Hammer:

Den nye Højskolesangbog

Højskolesangbogen er danmarkshistoriens bedst sælgende bog. Med sin lyrik, musik, historie og fællesskabsstyrkende formål, er den blandt grundstenene i vores nationale DNA.

I november 2020 udkommer en helt ny udgave af Højskolesangbogen. Mathias Hammer, der er pianist, musikformidler, radio- og TV-vært, har været en del af højskolesangbogsudvalget, som har skullet vælge sange til den nye sangbog. Ved dette sangforedrag fortæller Mathias om udvalgets arbejde og om de mange overvejelser og dilemmaer, som man møder, når man skal forny den danske sangskat.

Og så skal der synges. Mathias Hammer sidder selv ved klaveret og akkompagnerer, når både de kendte klassikere og de nye hits skal synges som fællessang.

Restriktioner vedr. Covid19 stiller særlige krav til afstand ved fællessangsarrangementer. Hvis disse krav ikke kan indfries tilbydes sang-arrangementet alternativt som en koncertaften, hvor sangerinden Nina Bols Lundgren synger fællessangene solo akkompagneret af Mathias Hammer.

Mathinas Hammer holder også foredrag om en lang række af den klassiske musiks centrale komponister:

  • Carl Nielsen, Danmarks nationalkomponist
  • Niels W. Gade og den danske guldalder
  • Dansk musikhistorie gennem 1000 år
  • Beethoven, verdens vigtigste komponist
  • Sjostakovitj og musikken i Stalins Sovjetunionen
  • Debussy og den franske impressionisme

Derud over holder Mathias foredrag om emner indenfor den klassiske musik efter kundens ønske.

Foredrag af Mathinas Hammer booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular