Mette Walsted Vestergaard

Mette Walsted Vestergaard

Mette Walsted Vestergaard er vært på radioprogrammet P1 Morgen på Danmarks Radio. Tidligere var hun vært på TV AVISEN…

Læs mere
Book Mette

Mette Walsted Vestergaard er vært på radioprogrammet P1 Morgen på Danmarks Radio. Tidligere var hun vært på TV AVISEN på DR1 og har desuden været vært på flere store TV-show og TV-udsendelser, blandt andet Danmarks Indsamling to gange; Året der gik, Valgmorgen, folketingsvalg, klimatopmødet i København, IOC-topmøde i København, dokumentarudsendelser om, hvor de danske ulands-bistandsmidler havner samt en lang række eventudsendelser, fx i forbindelse med begivenheder i kongehuset, offentliggørelser af større politiske nyheder mmm.

Mette Walsted Vestergaard er en kompetent ordstyrer, som med lige dele myndighed og sans for den gode stemning sætter rammen for livlige, oplysende og vellykkede arrangementer. Kombinationen af en akademiske baggrund (cand. comm.) og journalistiske erfaring (Berlingske, B.T. og DR) gør Mette Walsted Vestergaard til en alsidig moderator, som ved hjælp af omhyggelig forberedelse, ydmyghed over for feltet og evnen til at skære igennem favner også mere komplekse debatter og konference-emner.

Foredrag af Mette Walsted Vestergaard:

Foredrag 1: Hvad skal vi med ulandsbistanden?
På flere rejser rundt i både Vest- og Østafrika besøgte jeg modtagerne af de penge, danskerne hvert år rundhåndet donerer ulandsprojekter, bl.a. i forbindelse med Danmarks Indsamling. Fra batwaer (en pygmæstamme, som indtil for få år siden ernærede sig som jæger-samler-folk) uden rettigheder i Uganda til kirurgisk omskolede paramedicinere i Mozambiques landdistrikter. Rejserne rejser mange spørgsmål: Hvad skal vi med donationerne? Hvorfor giver vi dem? Nytter det noget?

Foredrag 2: Hvad er karisma?
Hvorfor brænder nogle mennesker igennem, mens andre tilsyneladende altid er iført tøj, der matcher tapetet? Hvad består x-faktor(erne) egentlig i. Lær om, hvad stemme, toneleje, artikulation, pauser og kropssprog gør ved et menneskes fremtoning.

Arrangement sammen med Henrik Qvortrup:
Henrik Qvortrup er kendt som en journalist, der går til stålet. Nu er han også kendt som den første journalist, der har fået en ubetinget fængselsstraf for sit virke. Han blev selve personifikationen på den såkaldte SE og HØR-skandale. Nu har han afsonet sin straf, og det er er tid til refleksion. I denne foredragsrække interviewes Qvortrup råt for usødet af journalist og mangeårig TV-vært Mette Walsted, og der er nok at spørge om: Er der noget, han fortryder? Hvad ville han have gjort anderledes i dag? Har kendte fortjent at blive behandlet dårligere end andre mennesker? Hvor mange venner har han mistet som konsekvens af SE og HØR-skandalen? Hvordan kommer man som menneske overens med, at man nu må betragtes som kriminel? Hvordan rejser man sig igen efter at være skandaliseret? Hvordan er det at smage sin egen medicin? Hvorfor blev sagen så stor i andre medier? Henrik Qvortrup er journalist. I 2016 blev han dømt i den såkaldte SE og HØR-skandale. I dag arbejder han freelance som TV-vært på TV3, politisk kommentator på ”BorgenUnplugged”, foredragsholder og forfatter. Mette Walsted er journalist og professionel ordstyrer. Som tidligere vært på p1 og TVAvisen er hun trænet i at gå kritisk til politikere, erhvervsfolk og andre magthavere.

Mette Walsted Vestergaard booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular