Anders Grøndahl

Anders Grøndahl har skrevet ca. 30 bøger om Italien og holdt i hundredevis af livsnyder-foredrag om sit andet hjemland.…

Læs mere
Book Anders

Anders Grøndahl har skrevet ca. 30 bøger om Italien og holdt i hundredevis af livsnyder-foredrag om sit andet hjemland. Han er fortsat rejseleder for små gastronomiske grupper i Rom, Bologna og Ligurien-Piemonte.

Ved brug af foto skal fotograf Kurt Rodahl Hoppe nævnes.

Glæden ved Italien
– fortalt af livsnyderen og forfatteren Anders Grøndahl

Findes der stadig uopdagede skatte i Italien?

Svaret er ja, hvis man følges med den slentrende, nydende forfatter Anders Grøndahl, som er kendt for sine mange livsnyder-bøger fra dette originale og uforudsigelige land.

Historien, æstetikken, musikken, stemningerne, vinene, gastronomien og de små ukendte hjørner. Alle lever i bedste velgående, ofte kun få meter fra de store turiststrømme.

Som noget helt særligt inkluderer Anders’ foredrag en halv times nostalgisk lysbilledshow, hvor han via sit snurrende gammeldags apparat viser fotos fra 44 års liv i Italien i perioden 1980-2024.

Ta notesblokken/telefonen med. Der kommer mange aktuelle tips og opskrifter.

Foredrag med Anders Grøndahl booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular