Louise Gade Sig

Louise Gade Sig

Louise Gade Sig er født og opvokset ved den jyske vestkyst og er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i…

Læs mere
Book Louise

Louise Gade Sig er født og opvokset ved den jyske vestkyst og er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2009.

De fleste kender hende fra DR Vejret, hvor hun siden 2018 har leveret vejrudsigter og stået i spidsen for årskavalkaden ‘Årets Vejr.’

Før jobbet på DR Vejret arbejdede hun som journalist på Politiken og ALT for damerne og har derfor behandlet emner om alt fra livsstil, klima, kultur, samfund til forbrug og kvindeliv. Med andre ord favner hun bredt og er vant til at sætte sig hurtigt ind i nye emner.

Med nærvær og indlevelse har hun lavet timevis af live TV under åben himmel fra det danske sommerland med ”Sommervejret” på DR. Hun er vant til at møde og interviewe danskerne – kendte som ukendte – og guide seerne eller publikum sikkert igennem.

Den journalistiske baggrund gør Louise til en blændende interviewer med en unik evne til at skabe en rød tråd og få tørt stof gjort nærværende og menneskelige. Som konferencier er hun den folkelige vært med tjek på tidsplanen, evnen til at improvisere og få de vigtigste pointer frem.

Louise bor i Aarhus.

Louise Gade Sig booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

FOTOKREDIT: Pressefoto kan bruges frit ved blot at mærke ”DR” i fotobyline.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular