Tine Gøtzsche

Tine Gøtzsche

Tine Gøtzsche er en rutineret vært, moderator, interviewer og foredragsholder.

I det seneste lille årti har hun været vært på TV AVISEN, og tidligere har hun bestyret DR-programmer som DR2 Udland, Profilen, Temalørdag og P1Debat, ligesom hun løbende har været vært på både valgdebatter, statsministerdueller og store politiske og kongelige begivenheder i ind- og udland.

I dag er hun selvstændig med fokus på værtskab, hvad enten det er på tv og radio eller som den moderator, der sikkert styrer jeres arrangement i hus. Hun har både over- og detaljeblik, altid fokus på substansen, den gode stemning og glimtet i øjet.

Tine er uddannet journalist og erhvervssproglig korrespondent. Hun arbejder på dansk, engelsk, fransk og spansk.

Foredrag af Tine Gøtzsche:

Om karrieren
En stribe af tilfældigheder og mangel på masterplan kombineret med arbejdsomhed, entusiasme og viljen til at sige ja til de muligheder, der opstår. Det er ingredienserne i en ikke særligt planlagt karriere, der førte Tine Gøtzsche fra en trist hverdag som arbejdsløs erhvervssproglig korrespondent til prisbelønnet vært på TV Avisen med både statsministerdueller og kongelige transmissioner i bagagen. En bagage, der nu har givet hende modet til at springe ud som selvstændig og blive chef i sit eget liv.

Tine Gøtzsche booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen