Tine Gøtzsche

Tine Gøtzsche

Tine Gøtzsche er en rutineret vært, moderator, interviewer og foredragsholder. I det seneste lille årti har hun været vært…

Læs mere
Book Tine

Tine Gøtzsche er en rutineret vært, moderator, interviewer og foredragsholder.

I det seneste lille årti har hun været vært på TV AVISEN, og tidligere har hun bestyret DR-programmer som DR2 Udland, Profilen, Temalørdag og P1Debat, ligesom hun løbende har været vært på både valgdebatter, statsministerdueller og store politiske og kongelige begivenheder i ind- og udland.

I dag er hun selvstændig med fokus på værtskab, hvad enten det er på tv og radio eller som den moderator, der sikkert styrer jeres arrangement i hus. Hun har både over- og detaljeblik, altid fokus på substansen, den gode stemning og glimtet i øjet.

Tine er uddannet journalist og erhvervssproglig korrespondent. Hun arbejder på dansk, engelsk, fransk og spansk.

Foredrag af Tine Gøtzsche:

Sådan blev jeg chef i mit eget liv
I næsten ti år gav Tine Gøtzsche seerne det daglige nyhedsoverblik i TV-AVISEN 18.30. Ved folketingsvalg og begivenheder i Kongehuset var det hende der bød seerne velkommen. Og hun elskede hvert øjeblik af det. Men så pludselig en dag sagde hun op – uden helt at vide, hvad hun så skulle leve af. Kom til foredrag om 25 års ikke særligt planlagt tv-karriere med masser af anekdoter og kig bag scenen, få indblik i hvad det vil sige at være i seernes tjeneste, – og hør, hvad det var, der fik hende til at sige stop og i stedet blive chef i sit eget liv.

Foredrag af Tine Gøtzsche og Mads Nygaard:

Da Jeg Mødte Dig

TV-vært Tine Gøtzsche og forfatter Mads Nygaard mødte hinanden tilbage i halvfemserne. Først én nat i London. Fire måneder senere én nat i Bruxelles. Men herefter skiltes deres veje i 16 år. De er stadig uenige om, hvem der langt om længe inviterede til kaffe men et faktum er det ihvertfald, at parret nu er uadskillelige. Sammen er de aktuelle med bogen Da Jeg Mødte Dig, som ikke blot fortæller deres egen historie men også ti andre pars, herunder eksempelvis møderne mellem Søren Hedegaard og Preben Kristensen, Sussi & Leo og Ældresagens Bjarne Hastrup og fruen Marianne. En flaske champagne på skrift. Sådan skitserer Tine og Mads selv deres bog. I dette foredrag fortæller de om bogens tilbliven og om de mange unikke kærlighedsmøder.

Foredrag booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular