Tine Gøtzsche

Tine Gøtzsche

Tine Gøtzsche er en rutineret vært, moderator, interviewer og foredragsholder.

I det seneste lille årti har hun været vært på TV AVISEN, og tidligere har hun bestyret DR-programmer som DR2 Udland, Profilen, Temalørdag og P1Debat, ligesom hun løbende har været vært på både valgdebatter, statsministerdueller og store politiske og kongelige begivenheder i ind- og udland.

I dag er hun selvstændig med fokus på værtskab, hvad enten det er på tv og radio eller som den moderator, der sikkert styrer jeres arrangement i hus. Hun har både over- og detaljeblik, altid fokus på substansen, den gode stemning og glimtet i øjet.

Tine er uddannet journalist og erhvervssproglig korrespondent. Hun arbejder på dansk, engelsk, fransk og spansk.

Foredrag af Tine Gøtzsche:

Sådan blev jeg chef i mit eget liv
I næsten ti år gav Tine Gøtzsche seerne det daglige nyhedsoverblik i TV-AVISEN 18.30. Ved folketingsvalg og begivenheder i Kongehuset var det hende der bød seerne velkommen. Og hun elskede hvert øjeblik af det. Men så pludselig en dag sagde hun op – uden helt at vide, hvad hun så skulle leve af. Kom til foredrag om 25 års ikke særligt planlagt tv-karriere med masser af anekdoter og kig bag scenen, få indblik i hvad det vil sige at være i seernes tjeneste, – og hør, hvad det var, der fik hende til at sige stop og i stedet blive chef i sit eget liv.

Tine Gøtzsche booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen