Lars Trier Mogensen

Lars Trier Mogensen

Lars Trier Mogensen (født 1975 i Nuuk) er radiovært på det politiske debatprogram ‘Det Røde Felt’ på Radio24syv, fast politisk kommentator i bl.a. tv-programmet ‘Jersild minus Spin’ på DR2, samt redaktør på mobilmagasinet Føljeton. Tidligere redaktør af lederkollegiet på Politiken og udenlandsredaktør på Information. Han er kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet.

Foredrag af Lars Trier Mogensen:

Foredrag 1: Jagten på den forsvundne skat
Pengene fosser ud af statskassen! Skattevæsenet er kollapset, og almindelige skatteydere har i de senere år været totalt til grin for deres egne penge. Et svimlende milliardbeløb er gået tabt på grund af fejl, slendrian, underbemanding og inkompetence i SKAT – og ikke mindst ideologiske eksperimenter, politisk ligegyldighed og rævekager på Christiansborg. Men findes der overhovedet en god forklaring på den kædereaktion af kollaps, der i de senere år har været i SKAT, og som har kostet danskerne langt mere end flere nye Storebæltsbroer? Er der nogen, der kan og vil tage ansvar for dette århundredets største røveri? Som en anden Sherlock Holmes har Lars Trier Mogensen været på sporet fra begyndelsen – som radiovært, kommentator og journalist – og fulgt optrevlingen af den største skandale i nyere tid. Få et tragisk, komisk og i hvert fald kritisk bud på, hvad der er gået så rav ruskende galt i toppen af det politiske system. Noget er råddent i Danmark.

Foredrag 2: For enhver pris: Løkkes held
Statsminister Lars Løkke Rasmussen har siden 2015 regeret i en feberkurve af dramaer, improvisationer og rænkespil. De nærmeste venner er blevet ofret, store mærkesager er droppet og ambitionerne er konstant blevet skrevet om. Men Løkke har overlevet. Igen og igen. Kom med med bag om kulisserne – og ind i regeringens allerhelligste, lukkede rum – i en aktuel fortælling om spin, intriger og magtkampe. Hør om den drevne statsminister, der engang hævdede at han “ikke ville være med for enhver pris”, men siden har bevist at han er parat til at give køb på næsten alt, undtagen magten. Oplev et nysgerrigt og skarpt foredrag om Danmarks mest drevne magtmand – af forfatteren til den anmelderroste bestseller ‘For Enhver Pris’, Lars Trier Mogensen, som også er kendt fra tv som politisk kommentator.

Foredrag 3: Den store joker: Næste sæson
Donald J. Trump både overtrumfet både de laveste og de vildeste forventninger i sine første år i Det Hvide Hus: USA’s præsident har videreført sin grænseoverskridende attitude fra valgkampen, og har dermed forvandlet gammeldags realpolitik til et postmoderne reality-show. Hvad er det dog for et cirkus, der udspiller sig for åben skærm? Hvem er The Donald? Men finansmatadoren Trump har også truffet kontroversielle beslutninger, som vitterligt har vendt rundt på verden – og begejstret millioner af kernevælgere. Hvad er magien? Hvad er hans politiske projekt? Oplev et nysgerrigt og skarpt foredrag om klodens mægtigste og måske også mærkeligste mand – af forfatteren til den anmelderroste bestseller ‘Den store joker’, Lars Trier Mogensen, som også er kendt fra tv som politisk kommentator.

Foredrag med Lars Trier Mogensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen