Cecilie Beck

Cecile Beck er en kompetent ordstyrer, der professionelt vil binde arrangementet sammen. Cecilie Beck (født 2. oktober 1970) er uddannet…

Læs mere
Book Cecilie
Cecile Beck er en kompetent ordstyrer, der professionelt vil binde arrangementet sammen.

Cecilie Beck (født 2. oktober 1970) er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1997. Hun har tidligere været ansat hos DR, hvor hun bl.a. har været med til at lave DR1-programmerne Søndagsmagasinet og Rapporten samt DR2-programmet Indefra og DR2-nyhedsudsendelsen Deadline. Herudover medvirkede hun i tv-serien Anna Pihls afsnit nr. 8-10 (sendt på TV 2 2006). Fra 2006 var hun på ny blevet tilknyttet DR, hvor hun skulle være studievært på Søndagsmagasinet. Cecilie Beck fortrød dog sit valg om at vende tilbage til DR i september 2006. På grund af uoverensstemmelser med ledelsen i DR’s aktualitetsafdeling om hendes ansættelsesforhold, valgte hun at blive på TV 2. Her skiftede hun værtsrollen på Nyhederne, ud med opgaven som vært på magasinprogrammet Dags Dato, som hun overtog fra Poul Erik Skammelsen. Senest er hun vært for sundhedsprogrammet Praxis.

Cecilie Beck booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular