Anne Hjernøe

Anne Hjernøe

Anne Hjernøe har igennem de sidste mange år arbejdet med mad på alle niveauer. Hun har udgivet et par børnebøger samt et hav af kogebøger om blandt andet salater, grøn mad, grill, syltning, kryddersnaps, tapas, mad mod kræft og så alle de velkendte små retter fra hele verden. Igennem de sidste 10 år har Anne været vært på […]
Læs mere
Bettina Buhl

Bettina Buhl

Bettina Buhl er madhistoriker, cand.mag. i historie og kommunikation, museumsinspektør og arbejder dagligt med forskning og formidling af dansk madhistorie. Foredrag af Bettina Buhl: Det danske måltid i 15.000 år Et spændende og underholdende foredrag, som kommer bag om måltidets kulturhistorie i Danmark – råvarerne, tilberedningen og serveringen gennem tiderne. Vi skal se på oldtidens spisekort, et smut i […]
Læs mere
Mehran Zandian

Mehran Zandian

Mehran Zandian har udgivet kogebogen “Mine Persiske Livretter”. En personlig kogebog, hvor han deler både om livet og retter fra hans fødeland Iran. Mehran underviser i persisk madlavning hos Meyers Madhus på Nørrebro i København og holder workshops og foredrag om Iran og det persiske køkken rundt omkring i landet. Foredrag af Mehran Zandian: MIT SMUKKE […]
Læs mere
Claus Holm

Claus Holm

Claus Holm: Begejstret tv-kok smagsudvikler og inspirator  Claus Holm er kokken, der kæmper for smagen og de gode råvarer. Hans begejstring er enorm, og han kan bruges som inspirator i mange henseender. Han er ikke for fin til hverken det ene eller andet. For claus vil gøre en forskel. Claus har fået sit store folkelige […]
Læs mere