Anne Hjernøe

Anne Hjernøe

Anne Hjernøe har igennem de sidste mange år arbejdet med mad på alle niveauer. Hun har udgivet et par børnebøger samt et hav af kogebøger om blandt andet salater, grøn mad, grill, syltning, kryddersnaps, tapas, mad mod kræft og så alle de velkendte små retter fra hele verden. Igennem de sidste 10 år har Anne været vært på […]
Læs mere
Jens-André P. Herbener

Jens-André Herbener

Jens-André Herbener er cand.mag., mag.art. i religionshistorie og semitisk filologi. Han er fast debattør af religion i Politiken, forfatter til en række bøger og artikler og har været ansat ved Det Kongelige Bibliotek, Københavns Universitet og senest en årrække ved Syddansk Universitet. Foredrag af Jens-André Herbener: Foredrag 1: Fra demokrati til økokrati: Den store omstilling Menneskeheden befinder […]
Læs mere
Ib Borup Pedersen

Ib Borup Pedersen

Ib Borup Pedersen er landmand, underviser og foredragsholder. Han er internationalt kendt for på eget landbrug at have domumenteret sundhedsproblemer, fertilitetsproblemer, aborter og deformt fødte grise grundet Roundup rester i foderet, stigende med dosis fra under det niveau vi som mennesker udsættes for igennem føden! Ib er i Danmark kendt fra programmer som Kontant, Bitz og Frisk, […]
Læs mere
Anne Glad

Anne Glad

Anne Glad (f. 1972) er cand.mag. i Nordisk og Filmvidenskab, men i stedet for at blive litteraturforsker valgte hun en karriere som tekstforfatter i reklamebranchen. Et fag, som dels har givet hende et stort indblik i danskernes forbrugs- og livsstilsvaner, dels har udstyret hende med et skarpt øje for nye tendenser. Af samme grund har […]
Læs mere
Søren Gericke

Søren Gericke

Søren Gericke er uddannet kok i “Grøften” i Tivoli. Han har været kok på Grønland, køkkenchef på The Plaza, Søllerød Kro m.m. Foredrag af Søren Gericke: Foredrag 1. Om kærligheden til det at lave mad og glæden ved at servere denne. Foredrag 2. Tungen lige i munden – med smagsløg og åbne sanser. Om kampen for at realisere […]
Læs mere