Anne Hjernøe

Anne Hjernøe

Anne Hjernøe har igennem de sidste mange år arbejdet med mad på alle niveauer. Hun har udgivet et par børnebøger samt et hav af kogebøger om blandt andet salater, grøn mad, grill, syltning, kryddersnaps, tapas, mad mod kræft og så alle de velkendte små retter fra hele verden. Igennem de sidste 10 år har Anne været vært på […]
Læs mere
Bettina Buhl

Bettina Buhl

Bettina Buhl er madhistoriker, cand.mag. i historie og kommunikation, museumsinspektør og arbejder dagligt med forskning og formidling af dansk madhistorie. Foredrag af Bettina Buhl: Det danske måltid i 15.000 år Et spændende og underholdende foredrag, som kommer bag om måltidets kulturhistorie i Danmark – råvarerne, tilberedningen og serveringen gennem tiderne. Vi skal se på oldtidens spisekort, et smut i […]
Læs mere
Charlotte Bech

Charlotte Bech

Læge Charlotte Bech er foredragsholder og kursusleder, med en baggrund indenfor mavetarmkirurgi på Gentofte Amtssygehus, som læge i intern medicin på Rigshospitalets afdeling for lymfekræft, samt som læge for gravide og fødende kvinder i Tennessee USA. Hendes foredrag supplerer det bedste fra den gængse lægevidenskabelige behandling med veldokumenterede naturlige behandlingsmetoder, som motion, kost, livsstil, yoga, […]
Læs mere
Per Brændgaard

Per Brændgaard

Per er ernæringsekspert (cand.scient. i human ernæring) med mere end 18 års erfaring i at formidle viden om sund kost til helt almindelige mennesker. Han er sundhedshumanist med et brændende engagement for en menneskelig tilgang til kost, motion, overvægt og sund livsstil. Han gør op med de traditionelle opfattelser om sundhed og slankekure og viser, hvordan man kan gribe det […]
Læs mere