Mette Lysdahl

Mette Lysdahl

Mette Lysdahl har arbejdet som skuespiller i ind- og udland i mere end 10 år og har medvirket i…

Læs mere
Book Mette

Mette Lysdahl har arbejdet som skuespiller i ind- og udland i mere end 10 år og har medvirket i danske film som ’Under Sandet’, ’Klassefesten 2’ og ’Guldhornene’. Tyske TV-serier som ’Großstadtrevier’, SOKO Wismar’ og ’Der Kommisar und das Meer’, samt internationale projekter som ’The Spiral’ og ’Hitman; Absolution’. Mette er cand. mag i Medievidenskab fra Københavns Universitet, Universität Potsdam (Tyskland) og Chinese University of Hong Kong, ligesom hun har skuespilleruddannelse fra bla. Melbourne Acting School (Australien) og Actor´s Space (Berlin). I Februar 2016 blev Mette udnævnt som “Northern Light Talent 2016” ved Berlin International Film festival.

Foredrag af Mette Lysdahl:

Foredrag 1: Danmark/Tyskland
Krydret med skæve vinkler og med baggrund i personlige anekdoter holder Mette Lysdahl foredrag om kulturelle forskelle i Danmark og Tyskland og forskelle og ligheder mellem danskere og tyskere – dette set med humoristiske briller for at aftabuisere, hvad man kan opleve som en kløft eller hindring i samarbejdet på tværs af grænsen

Foredrag 2: Den internationale Film og TV branche
Den internationale Film og TV branche – med fokus på TV og film branchen i Tyskland og Danmark. Hvordan fungerer den fascinerende branche bag sløret, hvad skal der til for at arbejde som skuespiller på et internationalt marked, hvad er forskellen på at arbejde på en Dansk TV-serie med 5 millioner potentielle seere og en Tysk Tv-serie med 80 millioner potentielle seere? Hvad siger danskere og tyskere om hinanden i branchen og hvad kan vi lære af hinanden?

Mette Lysdahl kan afholde foredrag på Engelsk, Dansk og Tysk.

Udtalelser:

Karim Pedersen, Højskolen Østersøen / Grænseforeningen for en åben Danskhed:
”Mette Lysdahls foredrag var et af de absolutte højdepunkter i vores store sommerkursus med danske og tyske unge fra begge sider af grænsen. De unge kursister sad tryllebundet og lyttede til hendes fortællinger fra film- og tv-branchen,”

Heidi Kahler Leisner, Dong Energy:
”Mette Lysdahl brillerer ved at være et dejligt nede på jorden menneske, som med åbent sind, mod og nysgerrighed tog imod en opgave der måske ikke normalt er i hendes portefølje. At være dagens farverige og stemningsskabende indslag på en ellers noget tør og 100% fagligt nørdet dag, med et publikum bestående af rationelle ingeniørtyper fra hhv. Danmark, Tyskland og England, er ikke nogen nem opgave. Men Mette gjorde det – naturligt og med humor der ramte alle på tværs af kultur og baggrund fangede hun de 80 tilhøreres opmærksomhed, med sine muntre historier og causerier over forskelle og ligheder i den dansk og tyske arbejdskultur og mentalitet. Mettes indlæg var velforberedt, ramte plet på så mange måder, var relevant, to the point og præcis som aftalt. Derudover udviste hun en fleksibilitet og samarbejdsvilje, der gjorde det utroligt nemt at få det passet ind i en ellers ganske udfordrende logistik. En varm tak til Mette for at møde os dér hvor vi var både i praktisk og i overført betydning.”

Foredrag med Mette Lysdahl booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular