Johannes Langkilde

Johannes Langkilde

Johannes Langkilde blev i 2006 Danmarks yngste nyhedsvært og har siden været fast ankermand på 22 Nyhederne og 19 Nyhederne på TV 2, ligesom han har været vært på flere store live-debatter under de seneste folketingsvalg. De seneste år har han rapporteret fra USA. Fra sommeren 2017 vært på TV-Avisen 21.30. Vært på “Det politiske talkshow” (DR1). Han fortæller om det daglige arbejde på Danmarks mest sete nyheder, hvorfor en udsendelse ser ud som den gør, han viser eksempler på vellykkede og mindre vellykkede situationer, og han fortæller om den daglige stræben efter hele tiden at udvikle sig og blive bedre.

Johannes Langkilde lægger op til en fordomsfri og kritisk debat om presseetik og om fairness i en hektisk og skarp kamp om at være først, størst og bedst som nyhedsmedie i Danmark.

Foredrag af Johannes Langkilde:

Foredrag 1: Da amerikanerne gik hver til sit
Hvad er det egentlig, der sker i USA? Hvordan kunne Donald Trump vinde valget? Johannes Langkilde var korrespondent gennem 4 år i det land, der nu har Donald Trump som præsident. Her bragte han TV-seerne en lang række tankevækkende og nære reportager og dækkede det mest interessante præsidentvalg i nyere tid.  I sit foredrag tager han os med på en rejse, hvor vi møder de amerikanere, der var med til at afgøre valget. Han kommer med sit personlige bud på, hvorfor Donald Trump blev præsident, og hvorfor Hillary Clinton mod manges forventning ikke magtede at vinde. Johannes Langkilde har netop udgivet bogen “Da amerikanerne gik hver til sit” der modtog 5 stjerne i Berlingske Tidende, og i dette foredrag går han bag om bogen og viser videoklip fra nogle af de afgørende øjeblikke gennem 4 år som korrespondent.

Foredrag 2. Hvem sidder der bag skærmen?
… hvorfor sidder han der overhovedet, og hvorfor gør han som han gør?

Ud over at holde ovenstående foredrag har Johannes Langkilde i flere år fungeret som ordstyrer/moderator på politiske debatter, konferencer etc. og kan også bookes som sådan.

Johannes Langkilde booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen