Reimer Bo Christensen

Reimer Bo Christensen

Foredrag af Reimer Bo Christensen: Foredrag 1. Sådan får du gang i butikken Vi vil alle gerne arbejde et…

Læs mere
Book Reimer
Foredrag af Reimer Bo Christensen:

Foredrag 1. Sådan får du gang i butikken
Vi vil alle gerne arbejde et sted, hvor der er fremgang. Den afgørende faktor for, at en virksomhed øger omsætningen, effektiviteten og udviklingen er kort og godt: Entusiasme. Og den kan ikke købes for penge. Den kommer indefra. Og entusiasten går ikke efter en fjerdeplads. Reimer Bo har fem gode råd til, hvordan din arbejdsplads og virksomhed kan rykke i feltet. Råd, der bygger på hans egne erfaringer fra en række virksomheder. Både som chef og som tillidsmand. Du kan gøre en forskel. Måske ved at fokusere på det, der lykkes – frem for at finde fem fejl. Og så gør det jo heller ikke noget, at det er sjovt at gå på arbejde

Foredrag 2. Hvad var det du ville sige?
Vi kender alle situationen: Pludselig bliver vi overrumplede. Vi så det ikke komme. Et andet menneske får overtaget. Og vi er ordløse. Og må gå slukørede hjem. Sådan skal det ikke gå næste gang. Fidusen er grundig forberedelse. Spil situationerne igennem på dit eget indre filmlærred, inden du går til forhandling, starter et salg, skal sige sandheden til en medarbejder eller en chef – eller søger et nyt job. Eller måske er det kæresten eller ægtefællen, der ville have godt af at opleve den ny dig. Hvordan brænder du igennem? Og hvordan forbereder du dig. En toppræstation kan godt komme ud af den blå luft på en god dag. Men held er ikke nok til at skabe en karriere og en virksomhed og et godt liv.
Reimer Bo har et livs erfaringer med TV, radio og aviser. Et personligt og underholdende foredrag

Foredrag 3. Af kaos opstår det gode TV program
Hvad sker der bag skærmen op til og under en tv avis, eller en valgudsendelse. Hvordan kan et interview med et menneske, journalisten aldrig har mødt før forløbe så roligt, at der opstår pauser. Et foredrag om medier og mennesker. Foran og bag skærmen. Om spindoktorer, politikere og gudsbenådede skabhalse. Mød journalisten, der har lavet TV Avis, debatprogrammer, samtaler og talkshows.

Ordstyrer/konferencier
Reimer Bo bruges ofte som ordstyrer eller konferencier ved store arrangementer. Han styrer også politiske høringer, årsmøder, tema-arrangementer og debatter samt politiske høringer, årsmøder, temaarrangementer eller debatter. Og virksomhedskonferencer, kick-off arrangementer eller dialoger mellem ledelse og medarbejdere i større danske virksomheder.

Reimer Bo er også ofte talkshowvært og debatmoderator ved arrangementer, hvor konceptet er udviklet til den konkrete lejlighed.

Reimer Bo Christensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular