Rasmus Birkerod

Rasmus Birkerod

Rasmus Birkerod er født 1975. Han er vært på podcasten Maries Rum. Tidligere ophavsmand, redaktør og studievært på det prisvindende…

Læs mere
Book Rasmus

Rasmus Birkerod er født 1975. Han er vært på podcasten Maries Rum. Tidligere ophavsmand, redaktør og studievært på det prisvindende trosprogram Præstens Lektie på TV2 ØST. Tidligere journalist på Politiken og VIASAT Sport, inden han i 11 år var nyhedsvært på TV2 ØST. Rasmus Birkerod har som guide i Israel/Palæstina gennem de seneste 25 år arbejdet sideløbende med at formidle historie, religion og politiske forhold i området. Han er gift og far til tre børn.

Foredrag af Rasmus Birkerod:

Foredrag 1: Maries Rum og livsforandrende erfaringer
Rasmus Birkerod er vært på det nye anmelderroste samtaleprogram  Maries Rum . Foredraget sætter fokus på livsforandrende erfaringer – både gæsternes i studiet og Rasmus Birkerods egne. Vi hører klip fra programmerne og diskuterer nogle af de teamer, der bliver bragt frem.

Foredrag 2: Fra sportsjournalist til bibelnørd
Han var egentlig sportsjournalist, men endte en tirsdag formiddag for 25 år siden som bibelnørd. Siden har Rasmus Birkerod arbejdet med Bibelen professionelt og var manden bag det prisvindende tv-debatprogram Præstens Lektie ligesom han har været med til at udvikle det  anmelderroste program Maries Rum. Få historien – og bliv selv udfordret på spændende dilemmaer inden for tro og eksistens.

Foredrag 3: Når Bibelen er bedst
Journalist Rasmus Birkerod er ikke fast kirkegænger, og han er ikke vokset op i et religiøst hjem. Alligevel har han i mange år brugt Bibelen som et af sine vigtigste arbejdsredskaber. Både privat og professionelt – som studievært, journalist og rejseleder i Israel og på Vestbredden. Her fortæller han om nogle af de passager i Bibelen, der har henrykket ham, hjulpet ham og fået livsforandrende betydning for ham. Et foredrag med nedslagspunkter i den store fortælling.

Foredrag 4: Hvor intet er ligegyldigt: Israel & Palæstina
Rasmus Birkerod er i Israel/Palæstina 7-8 gange om året. Første gang var i 1996, hvor han blev sendt til Israel, udstationeret for Tjæreborg Rejser. Han har siden arbejdet professionelt med området og har i dag en journalistisk tilgang til arbejdet som guide i Israel/Palæstina. Han har venner på begge sider af konflikten, og det er vigtigt. For arbejdet handler om konstant at se situationen fra begge sider. Det arbejde rummer masser af dilemmaer.

Foredrag 5: Kærlig hilsen Kong Herodes
Indsigt i Herodes´ verden er også indsigt i den verden, Jesus kendte til. Få den fascinerende historie om den jødiske konge, der i Bibelen ville dræbe alle drengebørn i Betlehem for at komme Jesus til livs. Men Herodes var meget mere. Det er en historie om  en fremragende politiker, en ven af Kejster Augustus – og en grundlæggende historie om ondskab, skønhed og totalt vanvid.

Foredrag med Rasmus Birkerod booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular