Najiba Akbari

Najiba Akbari

Najiba Akbari er formand for Afghan Daanish Foundation, verdensmålsambassadør hos Verdens Bedste Nyheder og Cand. Scient. pol fra Aarhus Universitet…

Læs mere
Book Najiba

Najiba Akbari er formand for Afghan Daanish Foundation, verdensmålsambassadør hos Verdens Bedste Nyheder og Cand. Scient. pol fra Aarhus Universitet 2021.

Foredrag af Najiba Akbari:

Foredrag 1: Afghanistan indefra
Foredraget tager afsæt i Najibas rejse tilbage til Afghanistan i sommeren 2019 og i sommeren 2021, hvor hun fortæller om de aktuelle forhold i Afghanistan, og hvordan afghanerne har klaret sig under og efter Vestens krig i Afghanistan efter terrorangrebene på USA den 11. september 2021. Dette indsigtsfulde og autentiske foredrag tager jer med på en rejse fra Afghanistans hovedstad Kabul, Khost og Kandahar og tilbage til Danmark.

Foredrag 2: Håb og handling
Foredraget handler om at arbejde med genopbygningsprojekter i Afghanistan. Najiba Akbari deler sine erfaringer fra sit arbejde i et krigshærget land og fortæller om hvordan man hiver verdensmålene på personniveau.

Foredrag 3: Grænseland
Foredraget handler om integration og skildrer problemstillinger som du, din nabo eller kollega også oplever. Vi taler bare ikke om det. Højt nok. Her tager Najiba afsæt i sin opvækst mellem to verdner og fortæller om sine erfaringer med integration.

Foredrag med Najiba Akbari booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular