Mette Bloch

Mette Bloch

Mette Bloch er som et skud vitaminer fyldt med mod, energi og selvtillid! Hendes foredrag / peptalks leveres med yderst charmerende humor, uimodståelig selvironi og skæve betragtninger, der kommer bagom det ”at vinde”. På bedste levende vis, formår Mette Bloch som kun få kan gøre det, at videreføre sine pointer og mentale redskaber.

Mette Bloch er dobbelt-verdensmester i roning. Ud over sin flotte idrætskarriere, har Mette Bloch læst psykoterapi og er en fremragende foredragsholder. Ydermere har hun en bachelorgrad i idræt og er skribent og forfatter til bøgerne ”Tør du blive en vinder?”, “12 Minutter – 12 Uger”, “Bliv din egen træner”, “Vind med Vilje” og romanen, “Kynismens Kemiske Kartel”.

Gennem sin lange succesfulde idrætskarriere og sine erfaringer som foredragsholder, har Mette Bloch prøvet det meste. Hvordan er det ikke at leve op til egne og andres forventninger?Hvordan føles det at ønske sig noget brændende og så pludselig få det? Og hvordan er efterveerne når misundelsen og janteloven banker på? Hvordan er det, når prioriteterne i livet skifter, og hvor svært kan det være for omgivelserne at forholde sig til din person, når du går efter nye mål? Det er svært at skifte kasse og derfor accepterer mange at blive der hvor de nu engang, mere eller mindre frivilligt, er. Det er simpelthen lettere at forme sig selv, så man passer til kassen, end det er at finde en ny!

Glæd dig til en dag eller aften i selskab med den altid veloplagte og helt forrygende Mette Bloch.

Foredrag af Mette Bloch:

Foredrag 1: Motiveret eller ruineret? Om at få grupper af mennesker og menneskers grupper af hjerneceller til at yde deres bedste.

 • Hvorfor er det hårdt at nå en deadline?
 • Hvorfor holder de fleste kun en slankekur i få dage?
 • Hvorfor brokker vi os over trafikken og vejret til hinanden?
 • Hvorfor er det svært at komme af sted til træning?
 • Hvorfor går tiden enten for langsomt eller for hurtigt?
 • Hvorfor tænder vi på drama?
 • Hvorfor vil vi ikke holdes udenfor?
 • Hvorfor vil vi så gerne have ret i alt?

Foredraget tager udgangspunkt i den måde vores hjerne analyserer på, og hvordan den reagerer under pres og når der skal tages beslutninger – hurtige såvel som gennemtænkte – og i det hele taget bliver du ført igennem situationer som vi alle kender, men måske ikke har tænkt over, hvorfor opstår.

Hvad får du ud af foredraget?
Foredraget er egnet til alle der gerne vil blive klogere på sig selv og på hvorfor de nogle gange får løst opgaver let og smertefrit, mens de til andre tider kæmper ikke lykkes. Foredraget er ikke for dig der vil sidde med rynkede bryn og tiltuske dig en arbejdsgiverbetalt lur… det er hylende morsomt, og du vil kunne genkende dig selv i utallige af de situationer der bliver beskrevet. Mette har i dette foredrag samlet en masse viden sammen der både handler om hvordan hjernen enten arbejder med eller imod dig, men også om hvad der påvirker os når vi skal foretage simple som komplicerede valg – hvad kan du gøre for at påvirke dine egne – og i en salgssituation endda andres valg, uden at manipulere eller være uetisk, men på en måde så de er glade for din hjælp.

Du vil få mere indsigt i din hjernes måde at arbejde på, og forståelse for hvorfor du gør, som du gør, og hvordan du kan ændre små bitte detaljer, for dermed at ændre et udfald fra fiasko til succes. Du vil også få indsigt i hvordan noget af alt denne viden bruges i salg for at få dig til at vælge bestemte varer, og hvordan man kan bruge “nudging” til at påvirke andres valg på en postiv måde. Du behøver ikke være sælger for at få noget ud af foredraget. Det giver en kæmpe ballast i forhold til at forstå andre mennesker, og hvor de kommer fra med de reaktionsmønstre de viser. Også i forhold til samarbejde, teams og gruppedynamikker er foredraget et godt afsæt, især hvis der skal sparkes nye projekter i gang, der skal løbes hurtigere, eller at virksomheden har sat et nyt og højt mål som gerne skulle indfries.

Foredrag 2: Vind med Vilje! Om at få sat mål, og ikke mindst værktøjerne til at nå dem

 • Hvorfor er det ofte de samme der altid har succes?
 • Hvorfor er det så svært at få sat inspirerende mål?
 • Hvorfor er det vigtigt at komme udenfor komfortzonen?
 • Hvordan planlægger succes?
 • Hvorfor er nogen gode til “træning” men ikke når det virkelig gælder?
 • Hvorfor får nogen mennesker stress?
 • Hvad kan man egentlig lære af eliteidrætten?
 • Er det omsætteligt?

Foredraget tager udgangspunkt i eliteidrætten og giver sjove og enkelte eksempler på hvordan man kan planlægge og vende hårdt arbejde til mere leg og større succes. Du får en masse værktøjer du kan gå direkte ud i din organisation og bruge, og du kan også tage det med hjem og give både dig selv og din familie mere kvalitet og flere smil i hverdagen.

Hvad får du ud af foredraget?
“Vind med vilje” handler om hvordan du sætter dig mål, og når dem! – der er fokus på at sætte den ene fod foran den anden, uden at blive alt for forpustet undervejs. Foredraget er hylende morsomt og du vil kunne kende dig selv i en stor del af de
situationer der bliver beskrevet. Det er ikke “rocket science” og du vil højst sandsynligt nikke genkendende til en del af de principper du hører om, men derfra og så til at gå hjem og rent faktisk ændre noget, det er her Mette er ekspert. Ingen kan motivere dig, andre end dig selv, men du kan blive inspireret og få gejsten – og så kommer motivationen helt automatisk.

Mette tager udgangspunkt i sin rokarriere og fortæller om hvad hun gjorde fra hun tog beslutningen om at blive verdensmester, til hun blev det!

Alle kan lære teknikkerne, og du får den komplette guide, med alle de op og nedture der følger med.

Det fede er, at du opdager at du sagtens kan, og at du ikke behøver være et særligt udvalgt menneske for at få din drømme til at gå i opfyldelse. Få energien tilbage i dit liv og din organisation. Mette bliver ofte antastet efter et foredrag og får at vide at det er “det bedste stand up jeg har hørt i mands minde” – så at det er sjovt er der absolut ingen tvivl om! Det bedste er næsten, at hun ofte møder folk der har hørt hende for mere end 10 år siden, men som stadig kan huske historierne. Så sidder de fast på den fede måde!

 

Foredrag med Mette Bloch booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.
Del denne side på:
Til toppen