Mette Bloch

Mette Bloch er dobbelt-verdensmester i roning. Foredrag af Mette Bloch: Foredrag 1: Den uundgåelige verden af kunstig intelligens –…

Læs mere
Book Mette

Mette Bloch er dobbelt-verdensmester i roning.

Foredrag af Mette Bloch:

Foredrag 1: Den uundgåelige verden af kunstig intelligens – AI for begyndere

Er du nysgerrig omkring kunstig intelligens (AI), men ved ikke helt, hvor du skal starte? Kunne du tænke dig at vide hvordan AI allerede påvirker dit daglige liv?

Book et fascinerende og informativt foredrag med vores “hands on-ekspert”, der har nørdet med de praktiske måder du kan bruge ChatGPT på, så du kan for det forklaret på en letforståeligt måde. Foredraget er ikke til dig der er tekniknørd, men det til dig der ikke helt har haft modet til at gå i gang, eller bange for at virke som en boomer hvis du prøver.

Foredraget tager dig med på en spændende rejse gennem AI’s tidslinje. Fra de tidlige dage og udvikling til hvordan det er blevet en integreret del af vores hverdag uden vi selv er bevidste om det.

Kunstig intelligens er overalt – du tænker bare ikke over det. Har du nogensinde spekuleret på, hvordan din musik streamingtjeneste kender dine musikpræferencer så godt? Eller hvordan din online shopping platform foreslår produkter, du bare ikke kan modstå? Det er alt sammen takket være AI!

Under foredraget vil du se eksempler på hvordan du kan spare oceaner af tid på at bruge ChatGPT rigtigt, hvad den kan og hvad den ikke kan. Tag med på en lærerige og inspirerende rejse – uanset om du er en ivrig teknologientusiast, en virksomhedsleder, eller bare generelt interesseret i det nye på markedet, så er dette foredrag noget for dig.

Tag det første skridt ind i fremtidens verden af kunstig intelligens, turen er ikke så skræmmende som du måske tror

Foredrag 2: Undskyld, men hvor meget må man grine her?

Der er ingen der hader at more sig. Bum, basta, punktum!

– Alt går bedre, når vi har det sjovt. Og nej, det behøver ikke være slå-sig-på-lårene-sjovt, men som i at vi føler os underholdt og udfordret.

Det du måske ikke ved er, at det er en knap vi kan skrue på, forstået på den måde at dit arbejde og dit liv i det hele taget kan blive mere kedeligt eller sjovere, alt efter hvilken vej du drejer termostaten.

Mette Bloch har efter en meget succesfuld eliteidrætskarriere levet af at skrive bøger, coache erhversledere, medarbejdere og idrætsfolk samt holde oplæg om mål, målsætning og vindermentalitet, MEN efter hundredevis af timer med klienterne blev det klart at det aldrig er uvilje, ugidelighed eller dovenskab der er grund til at folk ikke når i mål, det er først og fremmest en udfordring med mindset, motivation og ikke mindst, vanerne.

Kan du trække vejret på en ny måde at få det bedre? Kan du “tage røver på dig selv” så du ikke falder i de fælder der unægteligt venter når energien er lav og dagen er gået på held? JA! er svaret. Lær alt dette og meget mere når du får en komprimeret times skarp underholdning du vil kunne gøre brug af resten af dit liv!

Mette Bloch har holdt foredrag om arbejdsglæde for de fleste store danske virksomheder og har med stor succes fået deltagerne til, ikke bare at få rørt lattermusklerne, men også at få tænkt over nye og sjovere måder at være i livet på. Der er simpelthen hacks og tricks der kan læres, og det er ikke kedeligt at lære at have det lidt sjovere.

Foredrag med Mette Bloch booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular