Margrethe Koytu

Margrethe Koytu
Foredrag af Margrethe Koytu:

Er der nogen spørgsmål?
Spørg om hvad som helst. Et spørgsmål kan aldrig være indiskret – kun svaret.

Vi har fornøjelsen at kunne tilbyde en sprudlende Margrethe Koytu som foredragsholder, hvor hun fortæller om sit spændende, alsidige liv hvor der er mulighed for at stille hende spørgsmål.

Margrethe Koytu har prøvet lidt af hvert: bl.a. servitrice, flyttemand, pædagog, rengøringsassistent, ekspeditrice og øl-dame på Carlsberg. Efter forgæves at have søgt optagelse på Statens Teaterskole og Aarhus og Odense Teaters elevskoler blev hun elev på Ålborg Teater 1972-1974. Fra 1974 har hun arbejdet freelance i København, bl.a. Riddersalen, Solvognen, Allèscenen, Folketeatret, Det ny Teater, Rialto Teatret, ABC-Teatret, Amagerscenen, Betty Nansen Teatret og Det kgl. Teater samt 2 forestillinger i Paris. Margrethe Koytu har optrådt i kvindekvartetten “Byens Bedste Bryster” I, II og III og i mange sommerrevyer rundt om i landet. Hun er nok mest kendt for rollen som Lizzie i TV-serien “Taxa”.

Margrethe Koytu har modtaget Reumert-prisen for rollen som Bodega-Connie i Varmestuen. I en alder af 70 år modtog hun prisen »Årets newcomer« for sin indsats som sig selv i TV3s »Jeg er en celebrity – få mig væk herfra!«

Foredrag med Margrethe Koytu booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen