Kay Xander Mellish

Kay Xander Mellish

Kay Xander Mellish er amerikaner og uddannet journalist. Hun har boet i Danmark i en længere årrække og har stadig…

Læs mere
Book Kay

Kay Xander Mellish er amerikaner og uddannet journalist. Hun har boet i Danmark i en længere årrække og har stadig en finger på pulsen når det kommer til udviklingen i kulturen rundt omkring på de danske arbejdspladser og deres uskrevne regler.

Hendes foredrag er morsomme og fyldt med brugbar viden om de uskrevne regler, der findes i den danske kultur. Kay er heller ikke bange for at bruge sit eget eventyrlige og sjove liv som immigranten fra ”Big Brother”-landet, der flyttede til Danmark og endte med at blive dansk statsborger. Hun er TEDx speaker og stemmen bag podcasten ”How to Live in Denmark”, som er blevet downloadet mere end én million gange siden den blev udgivet for første gang i 2013. Kay har også skrevet klummer til Berlingske Tidende og BT. Derudover er Kay også ekspert i danglish og har skrevet den lille, humoristiske bog ”Top 35 Mistakes Danes Make in English”.

Foredrag af Kay Xander Mellish:

Foredrag 1: Danmark med amerikanske briller
Siden Tv’ernes morgen har danskerne set amerikanske film og serier – men hvordan er den ægte amerikaner egentlig? Er vedkommende lige så venlig, imødekommende og selvsikker som vist på TV? Hvorfor arbejder de så mange timer, og hvorfor tager de aldrig på ferie? Hvad ser de op til fra Danmark? Som dansk-amerikaner, kan Kay sætte ord på de forandringer der foregår i USA lige nu og forklare både de ting, der er ved at gå galt, men også de gode ting der sker.

Foredrag 2: Danskens uskrevne regelsæt: Hvad jeg har lært
Når højtuddannede udlændinge kommer til Danmark er de fleste spændte på at skulle skabe sig en ny tilværelse med deres familier i ”Verdens lykkeligste land”. Men danskerne er i den grad deres egen stamme, og der er en hel række af regler for, hvordan man skal gebærde sig i samfundet. Hvordan får man venner? Hvad skal man aldrig diskutere? Og hvordan blev ”to flasker vin” til den gængse sociale møntfod? I dette underholdende foredrag giver Kay et humoristisk overblik over danskens uskrevne regelsæt.

Foredrag 3: Drop Dit Danglish
En humoristisk måde at forbedre jeres engelsk på. Stort set al international kommunikation foregår på engelsk nu til dags, og heldigvis er danskerne rigtig gode til sproget. Det er dog stadig svært helt at undgå fejl. Hedder det f.eks. to loose money, to lose money, eller to drop money? Har din forretning customers eller costumers? Og hvad betyder ”competent” egentlig på engelsk? Med denne letfordøjelige præsentation vil jeres engelsk forhåbentlig være en lille smule bedre, end da I ankom.

Foredrag med Kay Xander Mellish booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular