Jeanette Øbro

Jeanette Øbro er forfatter, jordemoder og psykoterapeut. Foredrag af Jeanette Øbro: En nat i august - Fortællingen om at…

Læs mere
Book Jeanette

Jeanette Øbro er forfatter, jordemoder og psykoterapeut.

Foredrag af Jeanette Øbro:

En nat i august – Fortællingen om at vende tilbage til jordemoderfaget efter 22 år med Jeanette Øbro psykoterapeut MPF, parterapeut, jordemoder og forfatter.

Fra bagsiden: Stefanie vil være jordemoder, selvom hun både er bange for nåle og for at der skal ske noget forfærdeligt med kvinder og børn. Og det gør der en dag, kort tid før hun er færdiguddannet. Der sker en obstetrisk katastrofe.

I stedet for at være jordemoder bliver Stefanie forfatter, for det er der ingen der kan dø af.

I hvert fald kun på papiret.

Uroen ligger dog stadig og lurer indeni, og 22 år efter indser hun, at hun er nødt til at forsøge at blive jordemoder igen, selvom det er i en tid, hvor mange jordemødre søger væk fra fødegangene.

EN NAT I AUGUST er en roman om at stå med andres liv i hænderne. Om at opleve voldsomme begivenheder i et fag, hvor liv og død og de største følelser er på spil. Det er fortællingen om at gå itu og kæmpe for at heles. Og om at opdage hvordan fortiden kan være en nøgle til at finde ro.

I dette rørende foredrag tager Jeanette Øbro tilhørerne med ind på fødestuen til de stærkeste oplevelser af at stå med liv og død mellem hænderne. Jeanette Øbro inviterer også indenfor i skriveprocessen, hvor hun måtte bruge meget tid på at finde sproget for det hun oplevede, da hun vendte tilbage til jordemoderfaget efter at have været væk fra det i 22 år.

Foredrag med Jeanette Øbro booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Link til Jeanette Øbro og Ole Tornbjergs foredragsprofil: https://artebooking.dk/jeanette-oebro-og-ole-tornbjerg/.
Link til Ole Tornbjergs foredragsprofil: https://artebooking.dk/ole-tornbjerg/

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular