Jeanette Øbro

Jeanette Øbro

Jeanette Øbro er forfatter, jordemoder og psykoterapeut. Foredrag af Jeanette Øbro: Mad & Følelser – forstå dit følelsesmæssige forhold til…

Læs mere
Book Jeanette

Jeanette Øbro er forfatter, jordemoder og psykoterapeut.

Foredrag af Jeanette Øbro:

Mad & Følelser – forstå dit følelsesmæssige forhold til mad og skab varig forandring
Mad er en forudsætning for vores overlevelse, men nogle af os har udviklet et forhold til mad, som handler om meget andet end ernæring. Der findes et hav af slankekure, men mange mennesker oplever, at det kan være svært at bevare motivationen og opnå varige resultater. Mad & Følelser er en helt ny vinkel på ønsket om at forandre sit forhold til mad, fordi det udelukkende fokuserer på, hvilke følelsesreaktioner der ligger til grund for at ønsket om vægttab ikke lykkes.

Foredraget Mad & Følelser er for dig, der har problemer med fx:

• At opnå varige resultater med at gå på slankekur
• Et forhold til mad der er præget af stærk selvkritik
• At have ”cravings” – uimodståelig trang til ”forbudt” mad

Foredraget indeholder:

Den nyeste viden om emotionsteori
Du får viden om følelserne vigtigste funktioner for vores overlevelse, at vi kun kan forandre følelser med følelser, at følelser er hurtigere end tanker, og at vi derfor er nødt til at forandre vores følelsesmæssige reaktioner, hvis de ikke tjener til vores eget bedste.

Øvelser
Øvelserne gør dig mere bevidst om, hvilke følelsesreaktioner der ligger til grund for dit forhold til mad – og hvad du kan gøre for at forandre dem.

Min personlige historie
Jeg fortæller om de overraskende opdagelser jeg gjorde om mit eget forhold til mad, da jeg startede på en diæt i forsøg på at komme af med allergi og astma. Jeg opdagede for eksempel at nogle madvarer havde en beroligende virkning, som det var svært at undvære.

Foredraget Mad & Følelser handler ikke om ernæring og kalorier. Jeg arbejder på baggrund af min uddannelse i Emotions-Fokuseret Terapi, som er en forskningsbaseret terapiform, der bygger på den nyeste viden om følelser, tanker og krop.

Foredrag med Jeanette Øbro booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Link til Jeanette Øbro og Ole Tornbjergs foredragsprofil: https://artebooking.dk/jeanette-oebro-og-ole-tornbjerg/.
Link til Ole Tornbjergs foredragsprofil: https://artebooking.dk/ole-tornbjerg/

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular