Jeanette Øbro og Ole Tornbjerg

Jeanette Øbro og Ole Tornbjerg

Jeanette Øbro, forfatter, jordemoder og psykoterapeut. Ole Tornbjerg, forfatter og dokumentarist. Parret har sammen skrevet seks romaner i serien…

Læs mere
Book Jeanette

Jeanette Øbro, forfatter, jordemoder og psykoterapeut.

Ole Tornbjerg, forfatter og dokumentarist.

Parret har sammen skrevet seks romaner i serien om kriminalpsykologen Katrine Wraa: “Skrig under vand” (2010) – romanen vandt Politikens Store Krimikonkurrence, “Djævlens ansigt” (2011), “Evas sidste nat” (2013), “Det Norske Job” (2014), “Pigen og vogteren” (2016) og “De ustraffede” (2018). Parrets position som nogle af Danmarks mest populære forfattere blev slået fast, da de vandt Martha Prisen – tidligere kaldet Danskernes Yndlingsforfatter – i 2015 for Det norske job.

Foredrag af Jeanette Øbro og Ole Tornbjerg:

Forfatterpar og ægtepar
Mød forfatterparret der ikke går af vejen for at researche tæt på polarcirklen i Sibirien, på havnekajen i Rotterdam, i Caribien, på fødegangen på Rigshospitalet eller blandt ekskriminelle i Danmark, når de skal skabe en ny kriminalroman. Jeanette Øbro og Ole Tornbjerg har dannet par i 25 år og arbejdet sammen i ti år. Med hendes vidtfavnende baggrund som jordemoder og psykoterapeut – og hans som tilrettelægger og producent af TV og dokumentarfilm, har de skabt et spændende samarbejde om deres anmelderroste bestsellere. Hør deres historier om hvordan de bærer sig ad med at skrive sammen – og hvor stor betydning det har haft for deres parforhold.

Link til Jeanette Øbros foredragsprofil: https://artebooking.dk/jeanette-oebro/
Link til Ole Tornbjergs foredragsprofil: https://artebooking.dk/ole-tornbjerg/

Foredrag med Jeanette Øbro og Ole Tornbjerg booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular