Jeanette Øbro og Ole Tornbjerg

Jeanette Øbro og Ole Tornbjerg

Jeanette Øbro, forfatter. Uddannet jordemoder og under uddannelse som psykoterapeut.
Ole Tornbjerg, forfatter og dokumentarist.

Parret har sammen skrevet seks romaner i serien om kriminalpsykologen Katrine Wraa: “Skrig under vand” (2010) – romanen vandt Politikens Store Krimikonkurrence, “Djævlens ansigt” (2011), “Evas sidste nat” (2013), “Det Norske Job” (2014), “Pigen og vogteren” (2016) og “De ustraffede” (2018). Parrets position som nogle af Danmarks mest populære forfattere blev slået fast, da de vandt Martha Prisen – tidligere kaldet Danskernes Yndlingsforfatter – i 2015 for Det norske job.

Foredrag af Jeanette Øbro og Ole Tornbjerg:

Foredrag 1: Krimipar og ægtepar
Mød forfatterparret der ikke går af vejen for at researche tæt på polarcirklen i Sibirien, på havnekajen i Rotterdam, i Caribien, på fødegangen på Rigshospitalet eller blandt ekskriminelle i Danmark, når de skal skabe en ny roman. Jeanette Øbro og Ole Tornbjerg har dannet par i tyve år og arbejdet sammen i snart ti år. Med hendes vidtfavnende baggrund som danser, jordemoder og kommunikationskonsulent – og hans som tilrettelægger og producent af TV og dokumentarfilm, har de skabt et spændende samarbejde om deres anmelderroste bestsellere. Hør deres historier om at turde vove sig ud på dybt vand og om, hvordan de bærer sig ad med at skrive sammen – og stadig være gift.

Foredrag 2: Fra Sibirien til Caribien
Forfatterægteparret Jeanette Øbro og Ole Tornbjerg har sammen skabt den anmelderroste serie om kriminalpsykologen Katrine Wraa. Dette foredrag går i dybden med deres arbejdsmetoder, som består af omfattende research og udviklingsarbejde. Researcharbejdet har bragt dem til både Sibirien og Caribien og har sågar fået Jeanette Øbro til at uddanne sig som psykoterapeut.

Link til Ole Tornbjergs foredragsprofil: https://artebooking.dk/ole-tornbjerg/

Foredrag med Jeanette Øbro og Ole Tornbjerg booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen