Ghita Nørby & Lars Hannibal

Ghita Nørby & Lars Hannibal tilbyder 2 programmer: I Ord og Toner Ghita Nørby og Lars Hannibal har samarbejdet…

Læs mere
Book Ghita

Ghita Nørby & Lars Hannibal tilbyder 2 programmer:

I Ord og Toner

Ghita Nørby og Lars Hannibal har samarbejdet siden 1998, og har rejst landet rundt med et program de kalder ”I Ord og Toner”. Indholdet er en blanding af ”fastlagthed” og uforudsigelighed.

Ghita Nørby læser nogle af sine favoriteventyr af H. C. Andersen, fabler af La Fontaine i Johannes Møllehaves forrygende oversættelse, og fortolker Danske Sange. Undervejs spille Lars Hannibal nogle af de kendte og elskede guitar temaer.

Undervejs samtaler Ghita og Hannibal om nogle af de emner der optager dem,- hvordan har kulturen det i Danmark i dag,- hvordan er det at blive ældre, digitaliseringen set fra ældres perspektiver, hvordan forholder du dig til modgang i livet, herunder sygdom, hvordan kan du som ældre holde dig i gang og forstå verden af i dag etc. Der vil selvfølgelig også blive tid til en snak om Ghita enestående karriere på film og teater.

Musik og Eventyr og Julemusik og Eventyr

Musik og Eventyr med Ghita Nørby, Michala Petri og Lars Hannibal findes i 2 forskellige formater.

Det første med eventyr af H. C. Andersen, fabler af La Fontaine og musik ind imellem af J. S. Bach, A. Corelli, E. Grieg, Carl Nielsen o.a. I Jule Musik og Eventyr er musikken tilpasset højtiden og Ghita Nørby læser bla. Peters Jul, Den Lille Pige med Svovlstikkerne, Grantræet og fortolker nogle af vinterens og julens sange.

Booking:

ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular