Flemming Krøll

Flemming Krøll
Foredrag af Flemming Krøll:

FRA KOKELEV TIL REVYDIREKTØR

Krøll rejser rundt med et foredrag om hans vej fra Hotel Royal i Kbh. (1971) og til Nykøbing F. Revyen’s Chefstol (1985-1992 & 1999-2021). Med humoristiske anekdoter om de ”Kendte mennesker” han har mødt på sin vej. Krydret med sjove revyviser og monologer. Varighed fra 1 x 45 min til 2 x 45 min. Alt efter kundens ønske.

Flemming Krøll
Blev landskendt i 1973 da han optrådte i TV’s Musikalske venner. Hans første LP/CD kom i 74 og siden er det blevet til 16 LP/ CD med bl.a. Evert Taube, Tom Lehrer, Halfdan Rasmussen og forskellige muntre revyviser. De seneste indspilninger Krøll har lavet er med hans kendte revyfigur ”Thorbjørn med scoodastøvlerne”, den gæve nordjyde fra Pandrup.

Krøll har spillet teater/musical på bl.a. Amagerscenen, ABC teatret, Gentofte scenen, Folketeatret og sidst på Det Ny Teater, som Buffalo Bill, i Anni Get Your Gun.

Flemming har lavet revy hver sommer siden 1979 forskellige steder i landet. I 1985 overtog han Nykøbing F. Revyen, der stod for at skulle lukke efter Volmer Sørensen var rejst, men Flemming fik på få år revyen tilbage som landets næststørste revy og havde 8 meget succesfulde år.

I 1995 begyndte Krøll sit samarbejde med Frank Steen i landets ældste sommerrevy, Rottefælden i Svendborg. Det blev til 4 succesfyldte år, med totalt udsolgte huse. Krøll vendte tilbage til Nykøbing F. Revyen i 1999 og fik fornyet revyen. Det blev til 20 fantastiske sæsoner med rekord i anerkendende priser og nomineringer.

Krøll vil igen rundt i landet med sin guitar og more publikum med historien om ny-danskeren Achmed, Thorbjørn m. skoda støvlerne og revyvisen om de forsvundne wckummeknopper. Hvis publikum vil synge med, har Krøll et forrygende John Mogensen program.

Foredrag med Flemming Krøll booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen