Flemming Krøll

Flemming Krøll
Foredrag af Flemming Krøll:

FRA KOKELEV TIL REVYDIREKTØR

Et humoristisk foredrag hvor Flemming Krøll fortæller om den forunderlige vej fra den ene verden til en anden. Hvis det ønskes kan der indgå revyindslag og sange. Foredragets varighed kan være fra 1x 45-50 min. til 2 x 45-50 min.

Flemming Krøll blev landskendt i 1973, da han optrådte i TVs Musikalske Venner. Hans første LP/CD kom i 1974 og siden er det blevet til 17 LP/CD med bl.a. Evert Taube, Tom Lehrer, Halfdan Rasmussen og forskellige muntre revyviser. Krøll har spillet teater/musical på bl.a. Amagerscenen, ABC Teatret, Susanne Theils Teater, Gentofte Scenen og Folketeatret.

Flemming har lavet revy hver sommer siden 1979 forskellige steder i landet. I 1985 overtog han Nykøbing F. revyen, der stod for at skulle lukke efter Volmer Sørensen var rejst, men Flemming fik på få år revyen tilbage som landets næststørste revy og havde 8 meget succesfulde år. Ti år senere, i 1995, begyndte Krøll sit samarbejde med Frank Steen i landets ældste sommerrevy, Rottefælden i Svendborg. Det blev til 4 succesfulde år, med totalt udsolgte huse. Krøll vendte tilbage til Nykøbing F. revyen i 1999 og fik fornyet revyen, og samtidig sommerens bedste anmeldelser.

Flemming Krøll er altid i stand til at få sit publikum til at more sig, eller nærmere sagt, skrige af grin, når ”Thorbjørn er på skitur i Norge” eller til ”Trucker-træff” i Esbjerg, eller han synger revyvisen om de forsvundne WC kummeknopper.

Sidste store hit på Krølls lange liste er TV avisen for unge oplæst som en rap, samt forskellige monologer om den glade Gæstearbejder Achmed.

Foredrag med Flemming Krøll booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen