Zanna Ibina Worsøe

Zanna Ibina Worsøe (f. 1977) er oprindeligt uddannet sygeplejerske, men er i dag førtidspensionist grundet kroniske smerter. Zanna er pt.…

Læs mere
Book Zanna

Zanna Ibina Worsøe (f. 1977) er oprindeligt uddannet sygeplejerske, men er i dag førtidspensionist grundet kroniske smerter. Zanna er pt. bogaktuel med bogen Vejen til det gode liv (udkom juni 2021). I dag holder hun foredrag om at slippe ud af de negative mønstre.

Forlaget skriver om bogen:

Vejen til det gode liv er en biografisk selvhjælpsbog skrevet af  Zanna Ibina Worsøe Bogen er Zannas livsvandring. Den vil vise dig hendes positive tilgang trods den modgang, hun har mødt. Hun er enlig mor, ramt af kroniske smerter, hun har oplevet overgreb, mobning og mødt systemet på godt og ondt. En dag fik hun dog nok af offerrollen. Med små ændringer begyndte hun at lære sig selv og sin kerne at kende. Hun begyndte at vælge det gode og lade lyset skinne mere ud. Det er et valg man må træffe. Igen og igen, hver eneste dag. Hvordan det er muligt, vil du kunne blive inspireret til i denne bog.

”Min livsfilosofi i dag er, at vi ikke altid vælger livets lort – men vi vælger selv, hvordan vi vil forholde os til den. Og de valg, vi træffer gennem vores livsvandring, vil være med til at definere, hvem vi er. Jeg plejer at sige, at jeg har en mission om, at når jeg – gammel og grå – sidder i gyngestolen på verandaen og ser på mit livsmaleri, vil jeg kunne glæde mig over den mangfoldighed af farver, der er derpå, og nyde, at det er klare og lyse farver. Der vil naturligvis også være mørkere nuancer i maleriet, men det er kun godt, for uden mørket ses lyset ikke klart. Det vigtige er, at hovedparten er lyst og smukt. Og det er et valg, jeg træffer.”

Så følg med på hendes livsvandring og lad hendes livshistorie og hendes erfaringer vise dig, at der er en vej fra mørket ud i lyset.

Foredrag af Zanna Ibina Worsøe:

Zannas foredrag tager afsæt i hendes personlige fortælling, som rummer elementer som mobning, tab og livet som enlig mor med kroniske smerter. Hun har igen og igen oplevet, hvordan mange mennesker sidder fast i livets trummerum, og i offerrolle og lidelse. Hverdagen går stærkt og mange fanges i et liv i overhalingsbanen, hvor de aldrig får stoppet op og mærket efter. Zanna kender det, for hun har været der selv.

Hun har prøvet at falde og rejse sig igen… Og igen… Og igen… Hun har lært at det gode liv ikke handler om hvad du møder i livet, men hvordan du vælger at forholde dig til det. Hun har lært, hvordan man kan vende alt til noget positivt, og dermed vinde og vokse i og af alle situationer. Zanna har der igennem udviklet metoder til at vælge vejen til det gode liv.

Med foredraget vil hun inspirere til at leve mere bevidst og nærværende omkring hvilket liv vi har valgt. Zanna vil inspirere til at opnå accept med det, der ikke kan ændres, og redskaber til at ændre det, der kan. Og så vil hun med sin egen fortælling vise, hvor vigtigt det aktive
valg er.

Book hendes til et foredrag og lad hende inspirere jer til, hvordan vi via valgets kraft og et positivt mindset, kan skabe et magisk og smukt drømmeliv, uanset hvilke kort der er blevet os givet.

Foredrag med Zanna Ibina Worsøe booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular