Xinxin Ren Gudbjörnsson

Xinxin Ren Gudbjörnsson

Xinxin Ren Gudbjörnsson er cand.ling.merc. i kommunikation, master i teologi, forfatter, TV-vært, kommentator og coach, blandt andet kendt fra DR programmerne Tigermor og lektiekuren, Xinxin og de fortabte indvandrere og et utal af debatprogrammer. Hun er forfatter til bogen Find Motivationen – Den kommer ikke af sig selv.

Foredrag af Xinxin Ren Gudbjörnsson:

Foredrag 1: Find Motivationen til forandringer – kinesisk førstehjælp til udmattede danskere
Tingene bliver sat på spidsen og udfordret, når Xinxin med sit dansk-kinesiske blik stiller skarpt på sine omgivelser og undersøger, hvordan vi kan blive bedre til at definere vores mål og skabe den forandring, vi ønsker i livet. Det kræver hverken streng disciplin eller en umenneskelig indsats at finde motivationen frem, men derimod konkrete værktøjer og handlinger.

Få stof til eftertanke og konkrete råd til, hvordan du kan motivere dig selv og andre til at skabe forandring i livet. Xinxins foredrag skaber debat og inviterer til diskussion.

Foredrag 2: Hjælp unge med at finde motivationen!
Har du som voksen fortalt børn og unge mennesker at de ”skal tage sig sammen”? Har du også fortalt dem hvorfor de skal tage sig sammen og hvordan de skal gøre det? Du får konkrete værktøjer til at hjælpe børn og unge med at finde og fastholde motivationen. Foredraget er egnet til forældre, lærere, vejledere og andre der arbejder med børn og unge.

Foredraget handler om motivation, stressforebyggelse, forældre/lærersamarbejde og forældrerolle. Xinxins foredrag skaber debat, inviterer til diskussion og giver stof til eftertanke.

Foredrag 3: Skab en lettere hverdag – kinesisk førstehjælp til udmattede danskere
Føler du dig tit udmattet? Mangler du tid til de mange daglige opgaver? Føler du dig stresset og mangler overskud?

Foredraget handler om at skabe forandringer, at finde og fastholde motivation, stressforebyggelse, planlægning, at sige fra og sige til. Få stof til eftertanke og konkrete råd til, hvordan du kan motivere dig selv og andre til at skabe forandring i livet. Xinxins foredrag skaber debat og inviterer til diskussion.

Foredrag med Xinxin Ren Gudbjörnsson booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen