Xinxin Ren Gudbjörnsson

Xinxin Ren Gudbjörnsson er forfatter og TV-vært, blandt andet kendt fra DR programmerne Tigermor og lektiekuren og Xinxin og…

Læs mere
Book Xinxin

Xinxin Ren Gudbjörnsson er forfatter og TV-vært, blandt andet kendt fra DR programmerne Tigermor og lektiekuren og Xinxin og de fortabte indvandrere. Hun er forfatter til 3 bøger på dansk, en fagbog og to romaner: Find Motivationen – Den kommer ikke af sig selv, Den Knap så Unge mand og Risalderen. Xinxin er fast klummeskribent på Politiken. Hun er cand.ling.merc. i kommunikation og master i teologi.

Foredrag af Xinxin Ren Gudbjörnsson:

Foredrag 1: Romanen Risalderen – En mosaikroman om en tidsalder, hvor Kina er blevet mere synlig

”… det er kombinationen af sult, spekulationer og kærlighed, der gør Risalderen til en skøn læseoplevelse … Det er rigtige mennesker føler man. Med ambitioner, bagtanker og drømme. Men også med omsorg, kærlighed, glæde og humor … [Xinxins] historier bliver bare menneskelige og så autentiske, at jeg får lyst til at hoppe på det første fly til Beijing.”
Politiken

”Når man har oplevet Kina gennem Xinxin Ren Gudbjörnssons ukrukkede og satiriske fortællinger i »Risalderen«, vil næsten alle være en tand mere fortrolige med det overvældende og eksotiske land i øst … [Xinxin] præsenterer sine figurer og deres møder med ægtefæller, venner, kolleger og forretningsforbindelser i en ukrukket og kontant stil og undertiden med et tilløb til satiren. Hendes fortællinger er ganske enkelt tillidsvækkende læsning…”
Berlingske

”Det er en herlig blanding af humor og alvor, stille liv og vilde skæbner, der på mesterlig vis flettes ind og ud af hinanden.”
Lektørudtalelse

Xinxins anden roman på dansk handler om de moderne kinesere. Igennem 14 små fortællinger, som kan læses både hver for sig og samlet, introduceres læseren til et mangfoldigt persongalleri, der både bor på landet og i byerne. Fortællingerne flettes sammen på finurligste vis, med både små og store overraskelser undervejs og ikke mindst til sidst.

Xinxin bringer historierne til live med både humor og alvor, men mest af alt med stor kærlighed til menneskene i sit fædrene land. Risalderen giver læseren et sjældent indblik i almindelige kineseres liv og udfordringer med familie, uddannelse, arbejde, økonomi og selvfølgelig kærligheden.

Hvis du efter at have læst bogen føler kinesere og danskere er meget ens, er det helt korrekt. Hvis du efter at have læst bogen føler, at kinesere og danskere er meget forskellige, er det også helt korrekt.

Foredraget handler om arbejdet med romanen, som er bygget på mennesker Xinxin har mødt igennem tiden. Om Xinxins liv i Kina og Danmark. Der vil også være oplæsning fra bogen.

Foredrag 2: Find Motivationen til forandringer – kinesisk førstehjælp til udmattede danskere

Tingene bliver sat på spidsen og udfordret, når Xinxin med sit dansk-kinesiske blik stiller skarpt på sine omgivelser og undersøger, hvordan vi kan blive bedre til at definere vores mål og skabe den forandring, vi ønsker i livet. Det kræver hverken streng disciplin eller en umenneskelig indsats at finde motivationen frem, men derimod konkrete værktøjer og handlinger. Få stof til eftertanke og konkrete råd til, hvordan du kan motivere dig selv og andre til at skabe forandring i livet. Xinxins foredrag skaber debat og inviterer til diskussion.

Foredrag med Xinxin Ren Gudbjörnsson booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular