Xinxin Ren Gudbjörnsson

Xinxin Ren Gudbjörnsson

Xinxin Ren Gudbjörnsson er cand.ling.merc. i kommunikation, master i teologi, forfatter, TV-vært, kommentator og coach, blandt andet kendt fra DR programmerne Tigermor og lektiekuren, Xinxin og de fortabte indvandrere og et utal af debatprogrammer. Hun er forfatter til bogen Find Motivationen – Den kommer ikke af sig selv.

Foredrag af Xinxin Ren Gudbjörnsson:

Foredrag 1: Foredrag om Xinxins debutroman Den Knap Så Unge Mand
Den knap så unge mand er en satirisk kortroman baseret på Kierkegaards Gjentagelsen. Det er fortællingen om et moderne menneskes udfordringer med selvforståelsen. Xinxin Ren Gudbjörnssons Den knap så unge mand er første del af en Kierkegaard-fanfiction triologi. Anden og tredje del er baseret på Forførerens Dagbog samt Frygt og Bæven. Xinxin Ren Gudbjörnsson har udgivet noveller, essays og krimier i Kina, siden hun var otte år gammel, men herhjemme er hun mest kendt fra tv (Xinxin og de fortabte indvandrere, Tigermor og lektiekuren og Sådan opdrager du en vinder). Derudover er hun forfatter til fagbogen ”Find motivationen, den kommer ikke af sig selv”.

Xinxin har en cand.ling.merc i medier og kommunikation fra CBS og en master i teologi fra KU. Hun har været gæsteforsker på Søren Kierkegaard Forskningscenteret i et år og arbejdet med Kierkegaards etik.

Skrevet om Den Knap Så Unge Mand:

Ekstra Bladet: ‘”en knap så unge mand’ kan beskrives som den lettilgængelige og moderne Kierkegaard-roman, du ikke havde set komme. Sjov satire om den moderne mands overfladiske tilgang til dating, sex og parforhold. Og så er det formentlig den korteste bog om Kierkegaard, der er skrevet, og givetvis den med flest sexreferencer”.

Bogmarkedet: ”letlæste, men kalariorietunge bog” ”Læseren indtager intellektuelle flødeskumskager med gemte barberblade.” ”Nogle bøger tager en uge at læse og giver tankestof til fem minutter. ’Den knap så unge mand’, der kan læses på en aften, bliver man ikke sådan færdig med.” ”Den knap så unge mand’ er minimalistisk i sine virkemidler og har en effektiv fremdrift, så den godt underholdte læser suser hen over siderne”

Lektørudtalelse: “…humoristisk samfundssatire med kant”; “…sort og sjov og bogen vil fungere godt på gymnasiale uddannelser til en diskussion af identitet, lykke og Kierkegaard”.

Bogen har fået en del opmærksomhed i medierne og har været omtalt i BT, AK24syv, Kinasnak Radio24syv, Kristeligt Dagblad, Kulturen på P1 og Ud & Se. Xinxin deltager desuden på BogForum 2019 med både oplæsning og interview.

Klik her for at høre Xinxin Ren Gudbjörnsson i samtale med forfatter Kristina Stoltz om det moderne menneske, Kierkegaard og Xinxins roman Den Knap så Unge mand.

Foredrag 2: Find Motivationen til forandringer – kinesisk førstehjælp til udmattede danskere
Tingene bliver sat på spidsen og udfordret, når Xinxin med sit dansk-kinesiske blik stiller skarpt på sine omgivelser og undersøger, hvordan vi kan blive bedre til at definere vores mål og skabe den forandring, vi ønsker i livet. Det kræver hverken streng disciplin eller en umenneskelig indsats at finde motivationen frem, men derimod konkrete værktøjer og handlinger.

Få stof til eftertanke og konkrete råd til, hvordan du kan motivere dig selv og andre til at skabe forandring i livet. Xinxins foredrag skaber debat og inviterer til diskussion.

 

Foredrag med Xinxin Ren Gudbjörnsson booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen