Vibeke Hartkorn

Vibeke Hartkorn

Vibeke Hartkorn er i dag kommunikationsrådgiver med speciale i gennemslagskraft og arbejder med nogle af Danmarks største virksomheder når de vil skabe bedre kunde relationer, motivere deres medarbejdere og være bedre ledere. Efter 16 år som journalist senest 5 år som nyhedsvært på TV –avisen, begyndte Vibeke Hartkorn i 2007 som selvstændig strategisk rådgiver og kommunikationstræner, og har siden skabt inspiration og resultater for virksomheder som IBM, Grundfos, Dansk Industri, København Kommune, Oticon, Vestas, Ascom, Lundbeck, Ferring, IDA, Danske Bank, Designit etc. Vibeke Hartkorn er en af Danmarks mest benyttede til at facilitere konferencer og kick off seminarer og som foredragsholder er hun kendt for at inspirere, engagere og flytte sine kunder så man går energifyldt hjem med helt nye værktøjer til at skabe gennemslagskraft.

Vibeke Hartkorn skræddersyer altid foredrag og faciliteringer så de passer til Arte kundens behov, og kan forberede sig hurtigt hvis bookingen sker med kort varsel.

KONFERENCER 

Moderator – ordstyrer – facilitator
Energi, humor, overblik, oplevelse, professionalisme.
Vibeke Hartkorn har moderet og faciliteret konferencer på både dansk, engelsk og ”skandinavisk” gennem 10 år for det private erhvervsliv, offentlige virksomheder, netværk og organisationer. Altid gode vurderinger fra deltagere.

FOREDRAG/WORKSHOPS

Sociale medier
Bliv stærkere til at kommunikere på de nye medier.
Verden er nu forbundet af sociale medier, og det giver helt nye muligheder for at gøre forretning. Gennem spændende eksempler, inspirerende film og ny viden giver Vibeke Hartkorn os internationalt udsyn og lokal indsigt i, hvordan vi kan blive stærkere til at skabe salg og knytte relationer med de nye kommunikationsmuligheder

Powerqvinder / Powermænd: power i dit liv
Et humoristisk indblik i forskellen på mænd og kvinder.
Vibeke Hartkorn fortæller om sine to bøger: 24 interview med indflydelsesrige danske mænd og kvinder. Hvad driver dem i deres liv, hvordan finder de mod til at gå efter deres drømme, og hvad skal der til for at blive en succes? Krydret med sjove anekdoter og ny viden om forskellen på mænd og kvinder både på arbejdet og i familielivet.

Personlig Branding-  er du synlig nok?
Sådan får du gennemslagskraft i din karriere.
Ved du hvordan du virker på andre? Ved du hvad der skal til for at du bliver valgt til drømmejobbet eller den sjove opgave? Få ny viden om hvordan du netværker dig til succes, og bedst formidler hvordan du skaber værdi og resultater.

Ledelse -lynkursus i 5 kommunikationsteknikker.
Sådan får du andre til at følge dig
Som leder skal du kunne kommunikere strategi og motivere både medarbejdere og eksterne relationer. Vibeke Hartkorn er kommunikationstrænet i USA, og medbringer den seneste internationale viden om hvordan du får din organisation med at skabe resultater.

Kunderelationer – hvad giver værdi for jeres kunder
Verden har forandret sig. Kunderne har forandret sig. Er I fulgt med?
Få den nyeste viden om hvordan du når dine kunder med præcise budskaber og får deres loyalitet. Og gå hjem med ideer og teknikker du kan bruge direkte i din hverdag.

Foredrag med Vibeke Hartkorn booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen