Trine M Larsen

Trine Larsen

Trine Larsen er journalist, hofreporter og kongehus-ekspert. Foredrag af Trine Larsen: Tre kongelige bryllupper og en begravelse – tre…

Læs mere
Book Trine

Trine Larsen er journalist, hofreporter og kongehus-ekspert.

Foredrag af Trine Larsen:

Tre kongelige bryllupper og en begravelse – tre årtiers bevægende, sjove anekdoter fra et liv helt tæt på den kongelige familie.

I mere end tredive år har hofreporter Trine Larsens arbejdsliv været at følge i hælene på den danske kongefamilie døgnet rundt. Hun har dækket alle kongefamiliens store, vigtige begivenheder fra forlovelser, bryllupper over fødsler til skilsmisser og begravelser. Ved samtlige begivenheder har Trine Larsen stået i forreste række og har skrevet om medlemmerne af den kongelige familie på godt og ondt. Ligesom hun har rejst med de kongelige over alt i verden både på officielle og uofficielle rejser.

Gennem alle årene har Trine Larsen mestret den svære balance at være helt tæt på den kongelige familie og skrive om familiens op- og nedture, uden at overtræde familiens privatsfære. Altid i en kærlig og respektfuld tone. Hun var med til det berømte pressemøde efter at kronprinsen og Prins Joachim kørte galt nær vinslottet Cayx i Frankrig. Hun var helt tæt på kronprinsen og Mary under deres eventyrlige bryllup i Vor Frue Kirke, ligesom hun har dækket alle fødslerne i kongefamilien og de, for familien, vanskelige måneder før Prins Henriks demenssygdom kom til offentlighedens kendskab.

Selvom hun indimellem i sin dækning har været nødt til at gå endog meget tæt på familien, så har hun altid bevaret et gensidigt, godt og respektfuldt forhold til de kongelige, som er intakt, den dag i dag. Således var Trine Larsen blandt de 200 særligt inviterede til mindehøjtideligheden i Christiansborgs Slotskirke for Prins Henrik, dagen før hans begravelse.

Nu er der en enestående mulighed for at møde Trine Larsen i et nyt, unikt og underholdende foredrag, som giver et særligt indblik i kongefamiliens moderne historie, liv og levned – fortalt med den hofreporters øjne og stemme, der i flest år, har været allertættest på de kongelige.

Foredraget er krydret med masser af personlige billeder fra Trine Larsens liv i hælene på den royale familie, sjove bevægende anekdoter og inside-historier, som ingen tidligere har hørt.

Foredrag med Trine Larsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular