Tine Gudrun

Tine Gudrun

Tine Gudrun er bestsellerforfatter med mange års erfaring fra et foranderligt og fantastisk kulturliv. Tine Gudrun har bygget Danmarks…

Læs mere
Book Tine

Tine Gudrun er bestsellerforfatter med mange års erfaring fra et foranderligt og fantastisk kulturliv. Tine Gudrun har bygget Danmarks 3. største madfestival op fra bunden, har sammen med andre startet en prisvindende indkøbsforening for lokale råvarer, produceret teater og været medlem af diverse boards og bestyrelser inden for kultur, turisme og gastronomi.

Nu er Tine bestsælgende krimiforfatter med serien om Busk- og Løve, ligesom hun er vært på den samfundsaktuelle og underholdende podcast, Blåt blod og bedrag, om kulørte, internationale monarkier på kant med loven og almindelig anstændighed.

Tine er mor til tre børn. Hun hjemmepasser sine mindste børn og har aktivt tilpasset sit arbejdsliv omkring et bæredygtigt familieliv, hvor børnene er i centrum.

Hun er en passioneret formidler, som giver publikum noget at tænke over.

Tine Gudrun holder foredrag om sit spændende researcharbejde og forfatterskab, om det bæredygtige familieliv, og om skandaleramte monarkier fra hele verden, med og uden en special guest.

Foredrag af Tine Gudrun:

Foredrag 1: Om sit forfatterskab og hvordan du selv skriver en bestseller
Lær om research, karakteropbygning og benhårde prioriteringer på vejen mod bestsellerlisten med udgangspunkt i Busk- og Løve-serien. Foredraget kan tilpasses en ung eller voksen målgruppe.

Foredrag 2: Blåt blod og bedrag – om verdens vilde monarkier
Hør om verdens vilde monarkier og de samfund de er rundet af og fungerer i. Foredraget tilbydes med og uden en special guest med særligt kendskab til de lande der tages under behandling. I kan ønske specifikke lande eller Tine Gudrun kan foreslå 1-2. Foredraget kan tilpasses en ung eller voksen målgruppe.

Foredrag 3: Et bæredygtigt familieliv. Er det muligt?
Med et samfundskritisk syn på det bæredygtige, moderne familieliv anno 2023, lægger Tine Gudrun op til debat og giver sit publikum noget at tænke over.

Foredrag med Tine Gudrun booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular