Thomas Schultz

Thomas Schultz

Thomas Schultz har i de sidste 14 år arbejdet med udvikling af IT-løsninger til den offentlige sektor i Danmark. Thomas…

Læs mere
Book Thomas

Thomas Schultz har i de sidste 14 år arbejdet med udvikling af IT-løsninger til den offentlige sektor i Danmark. Thomas er i dag administrerende direktør hos Enversion A/S, der arbejder med anvendelsen af kunstig intelligens i den offentlige sektor. Visionen er at teknologien skal gøre menneskers liv gladere, sundere og længere. Passionen for at gøre en positiv forskel for samfundet og de mennesker han møder på sig vej, er en vigtig drivkraft for Thomas. Han er begejstret for ny teknologi men insisterer på at udviklingstiltag altid tager udgangspunkt i de behov og den viden, der er hos både fagpersoner og borgere.

Thomas Schultz har i de seneste år holdt utallige foredrag om kunstig intelligens og konsekvenserne for samfundet og det enkelte menneske. Dette er sket både i regi af offentlige myndigheder, fagforeninger og private virksomheder. Thomas er kendt for inspirerende, interaktive og pædagogiske foredrag, der gør svære emner nemmere at forstå.

Foredrag af Thomas Schultz:

Foredrag 1: Hvordan gør du dig klar til fremtiden?
Den stigende anvendelse af kunstig intelligens betyder at flere og flere arbejdsopgaver automatiseres. Dette foredrag forklarer principperne i den nye teknologi og viser eksempler på anvendelsen. Men vigtigst giver foredraget inspiration til hvordan man overlever i en tidsalder og til hvordan man udnytter de mange muligheder i teknologien, også selvom ens job er i fare for at blive automatiseret.
Varighed: 30-90 minutter.

Foredrag 2: Introduktion til kunstig intelligens.
Alle taler om kunstig intelligens. Uanset om den er fundamentet for selvkørende biler, robotlæger eller automatisering af arbejdsprocesser i en økonomifunktion. Men fungerer kunstig intelligens egentlig? Hvad er hemmeligheden bag teknologien? I foredraget her får du en ultrapædagogisk introduktion til emnet og ser de nyeste eksempler på teknologiens anvendelse. Du vil opnå en langt bedre forståelse af den ”fremtid” vi allerede er ramt af.
Varighed: 30-90 minutter.

Foredrag 3: Er fremtidens læge en robot?
Sundhedsdata i Danmark indeholder nøglen til et sundhedsvæsen, der kan agere proaktivt. Med hjælp af kunstig intelligens, kan man i dag forudsige sygdom før borgeren mærker de første symptomer. Der er enorme muligheder for at spare liv og forbedre vores livskvalitet. Dette foredrag belyser mulighederne med kunstig intelligens og forklarer principperne bag. Men foredraget belyser også de etiske og datamæssige dilemmaer, der opstår når man som samfund skal vælge hvordan man ønsker at udnytte mulighederne.
Varighed: 30-90 minutter.

Foredrag med Thomas Schultz booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular