Thomas Evers Poulsen

Thomas Evers Poulsen (født 17. januar 1978) er en dansk danser. Han er især kendt for sin deltagelse i…

Læs mere
Book Thomas

Thomas Evers Poulsen (født 17. januar 1978) er en dansk danser. Han er især kendt for sin deltagelse i Vild med dans i foråret 2005, hvor han vandt sammen med skuespilleren Mia Lyhne, gennem årene har han danset med Annette Heick, Pernille Højmark, Anne-Mette Rasmussen, Christina Hembo og i 2015 vandt han igen med Ena Spottag. I 2015 udgav han sammen med Kurt Lassen bogen Vild med stiletter, kunsten at kunne få kvinder til alt

Foredrag af Thomas Evers Poulsen:

Foredrag 1: Jeg kan få kvinder til alt
Thomas fortæller om at sætte sig mål, om at bryde vanen og tro på sig selv, samt at følge sine drømme. Hvordan disse ting kan bruges i hverdagen og hos meget forskellige partnere i Vild med dans klovnen Mia Lyhne, Keld og Hildas søde datter Annette Heick, drengepigen Lisbeth Østergaard, pædagogen Anne-Mette Rasmussen, Sweethearten Pernille Højmark og Smykke og urdesigner Christina Hembo, Skuespiller Mathilde Norholt, Politikker Astrid Kragh, skuespiller Ena Spottag, sangerinde Kirsten Siigaard og kok Dak Wichangen. Anekdoter, sjove historier og en meget livlig Thomas gør dette foredrag til en eftermiddag eller aften, hvor lattermusklerne bliver rørt.

Foredrag 2: Jeg har valgt at være positiv – Gør du selv forskel i dit liv?
Tag et aktivt valgt om at være positiv, det har Thomas gjort, og han fortæller om hvordan. Men også et ærligt foredrag om hvordan smil og latter kan gøre en dag bedre. Hvordan Thomas bruger det privat og ikke mindst i sin undervisning i vild med dans. Thomas kommer også omkring at ture at være ærlig for sig selv og andre, om at komfortzonen ikke er værst, men om ikke være bange for at sætte sig nye mål. Med smil og latter bryder Thomas jeres liv op til dans, hvorfor vente på at blive budt op.

Foredrag med Thomas Evers Poulsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular