Svindlerne

Svindlerne

Svindlerne leverer alt i falske foredrag til konferencen, kick-off og event En ekspert med et imponerende cv møder op…

Læs mere
Book
Svindlerne leverer alt i falske foredrag til konferencen, kick-off og event

En ekspert med et imponerende cv møder op iført sort Armani, stor arrogance og et professionelt power-point show og holder foredrag om et emne som vælges i samråd med Jer. Det kan være om alt fra; implementering af LEAN, strategisk markedsføring, mediernes troværdighed – eller opbygning af en high-performance virksomhedskultur.

Der opbygges et stort foredrag som bevæger sig gennem fire faser.

  • I etableringsfasen starter foredraget absolut seriøst ud med en gennemgang af virksomhedens faktiske situation, økonomiske nøgletal og identifikation af problemstillingen.
  • Herfra bevæger foredraget sig glidende over i normbryderfasen, hvor vinklingen af emnet bliver præget af floskler som ”der findes ikke dårligt vejr – kun forkert påklædning.”
  • Herefter følger absurditetsfasen, hvor foredraget handler mere om den selvfede eksperts privatliv, med fokus på hans eksotiske ferier og storvildtsjagter i Afrika.
  • Sidste fase er afsløringsfasen, hvor foredragsholderen viser sig at være så utroværdig og opblæst, at medarbejderne må give latteren frit løb.

Tilhørerne vil opleve en følelsesmæssig rutsjebanetur, hvor de vil bevæge sig fra at være imponerede, opmærksomme, forundrede, forargede, hovedrystende, tæerkrummende – for så at opleve den forløsende latter når de opdager at de er blevet svindlet. Det er intelligent og satirisk underholdning med indhold, hvor virksomhedens aktuelle emner bliver vendt på en ny måde – og medarbejderne får rusket grundigt op i autoritetstroen.

Anbefaling:

Hej Allan
TUSINDE TAK for en fantastisk optræden i torsdags (7.11.19). Vi har fået rigtig mange positive respons på netop dit indlæg og det er helt sikkert noget vi vil benytte os af igen og anbefale til andre. Så endnu engang, stort tak! Jeg har vedhæftet evalueringsoversigten over dit indlæg – og som du kan se på kommentarerne, så ramt du spot on. Tak fordi du gav vores gæster et stort smil på læben denne dag. Vi tales forhåbentlig snart ved igen.
Med venlig hilsen/Best regards, Gry Hansen, Marketingkoordinator, Formpipe

Foredrag med Svindlerne booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular