Søs Egelind

Søs Egelind

Søs Egelind er komiker, entertainer og foredragsholder. Søs er den helt oplagte person til at fortælle om humor. Selv er…

Læs mere
Book Søs

Søs Egelind er komiker, entertainer og foredragsholder. Søs er den helt oplagte person til at fortælle om humor. Selv er hun MESTER i at få os andre til at grine, men Søs Egelind har også en række personlige erfaringer og pointer omkring det at slippe humoren løs i hverdagen.

Foredrag af Søs Egelind:

Foredrag 1: SLIP HUMOREN LØS – og brug den i hverdagen!
Søs Egelind er den helt oplagte person til at fortælle om humor og det positive livssyn. Og om at kaste sig hovekuls ud i ting man ikke kan i forvejen. Selv er hun en mester i at få os andre til at grine, men Søs Egelind har også en række personlige erfaringe og pointer om at bruge humoren i hverdagen.

Med humor som våben og værktøj , kan det blive anderledes sjovt og inspirerende at gå på arbejde, overkomme alt det sure – lige fra støvsugning og skattevæsen til ægtefæller og kriser. Det viser sig , rent faktisk, at produktiviteten stiger og sygefraværet falder, når kolleger kan finde ud af at more sig sammen.også i arbejdstiden.

Der er lagt i kakkelovnen til et forrygende samvær med en farverig, tænksom, selvironisk, klog kvinde i sin bedste alder. Med risiko for stof til eftertanke samt spoleret dårligt humør! Kan man virkelig selv bestemme hvor sjovt livet skal være ? Gu’ kan man da så ! Hør hvordan vi kan få stress-barometret til at falde ved at grine i hinandens selskab. Det bliver anderledes sjovt at gå på arbejde – og samtidig viser det sig rent faktisk at produktiviteten stiger og sygefraværet falder, når kolleger kan more sig sammen i arbejdstiden. Det handler ikke om at fortælle vittigheder i én uendelighed, men om at kunne se det skæve og uforudsigelige i en given situation. Vi taler om konstruktiv forstyrrelse. Med humoristisk sans og glimt i øjet er vi i stand til at tackle mange af de “sure” aspekter på arbejdet.

Som komiker er hun især kendt for sit makkerskab med Kirsten Lehfeldt – “Søs og Kirsten” – hvor de har præsenteret over 80 forskellige figurer. Hun er også stemmen bag dukken Harry i DSB’s reklamefilm, hvor hvor Søren Pilmark spiller Bahnsen.

Foredrag 2: LITURGI – en troende hednings bekendelser.

 • Har teatret og kirken noget til fælles?
 • Har præsten og skuespilleren?
 • Mangler der ”kunder i butikken” og er den danske folkekirke i krise?

I et nyt foredrag giver skuespilleren Søs Egelind sit eget bud på en fornyelse af den kirkelige handling. Et spændende, inspirerende, passioneret møde med en rutineret foredragsholder. Om formidling, kommunikation, teknik, indlevelse, passion, ydmyghed, tolkning, fornyelse, tvivl, kærlighed og energi. Foredraget henvender sig til alle, men er målrettet menighedsråd, kirkegængere og præster og der lægges op til debat bagefter.

Foredrag 3: KRÆFT, TRIT & RETNING
Søs Egelind er Dobbelt Verdensmester i Overlevelse af kræft ,og deler rundhåndet ud af egne erfaringer i et personligt, livsbekræftende, tankevækkende og positivt foredrag om livstruende sygdom og hvordan man kan gå igennem en voldsom krise og komme ud på den anden side som et klogere, mere lykkeligt og taknemmeligt menneske.

Hun fik konstateret lymfeknudekræft og var med egne ord ” syltet godt og grundigt ind fra top til tå” , men overlevede . for så at blive ramt af en ondartet modermærkecancer. Udfordringerne har stået i kø, men Søs Egelind fandt ud af, at alvorlig sygdom kan være en gave, hvis man fokuserer og holder retningen mod overlevelse. Et åbenhjertigt foredrag, ikke kun om sygdom, men om mod, overlevelse, glæde og kærligheden til livet !

Foredrag 3: Et Kærligt Spark – et foredrag til erhvervslivet
Søs Egelind, freelance skuespiller, instruktør, forfatter og komiker, har haft skiftende arbejdspladser igennem mere end 30 år, og har oplevet sammenhænge som fungerede godt…. og mindre godt. Hun giver sit bud på hvordan vi kick-starter et bedre arbejdsliv med hinanden,i et foredrag fuld af humor og konstruktive ideer.

Under bullpoints som bl.a. *Få gang i den kreative del af hjernen og optimér glæden ved arbejdet,- og livet !

 • Styrk fælleskabet på arbejdspladsen
 • Vend det hele på hovedet
 • Se og bliv set
 • Tag ejerskab
 • Krop & stemme
 • Forøg glæden og dermed produktiviteten
 • Samarbejde på tværs af faglige kompetence
 • Kreative løsninger på faglige udfordringer
 • Fussion, hvordan ?

Søs Egelind målretter gerne foredraget til netop din virksomhed.

Foredrag med Søs Egelind booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular