Søren Lynge

Søren Lynge

Søren Lynge er bestseller forfatter til fem bøger om personlig udvikling, foredragsholder samt ekspert i mental sundhed. Søren har igennem de sidste 20 år levet af at inspirere og motivere mennesker til at opnå deres fulde potentiale.

Søren Lynges foredrag er skarpe og motiverende. Den karismatiske foredragsholder forstår at fange publikum ved sine arrangementer, der gennemføres i højt humør, og hans engagement og energi kan ikke undgå at smitte af på hver eneste tilhører i salen.

Søren Lynge vil efterlade dit publikum underholdt motiveret og med det for øje at få forandret deres liv til det bedre.

Søren Lynges kerne budskaber er:
  • Vaner
  • Livsglæde
  • Tanker
  • Positiv psykologi
  • Trivsel
  • Personlig og social kompetence udvikling i praksis

Søren Lynge har en vindermentalitet ud over det sædvanlige, og hans livsstrategier vil stimulere og provokere tilhørerne til at leve et liv, som giver større glæde hver dag – både personligt, i familien og på arbejdspladsen. Hans foredrag er på den lange bane populære, idet publikum efterfølgende får udleveret konkrete reflektionsskemaer til at arbejde videre med personlige udfordringer.

Søren Lynge blev blandt andet Danmarkskendt gennem hans online programmer og sine juleaftener, hvor han i flere år i træk har lagt hus til at skabe gratis jul for fattige og ensomme.

Søren Lynge har holdt over 4.000 foredrag og har over 23.000 følgere på Facebook.

Anbefaling fra Camilla Tvede 19 år.
Efter dit foredrag på Randers HF og VUC har jeg taget mit liv op til revision. Du var fantastisk inspirerende. Nu skal det være slut med at hænge i fortidens problemer og slut med at bruge energi på og spekulere hvad andre tænker om mig. Jeg vil være glad og positiv. Det er slut med at spilde livet på at være negativ. Nu kan jeg se, at det er MIT liv, og at det er mig der skal vælge til og fra. Mange mange tak Søren. Du er en inspiration for ALLE. Vil aldrig glemme den energi og passion du mødte op med. Kæmpe krammer Camilla Tvede.

Foredrag med Søren Lynge booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen