Søren Lynge

Søren Lynge

Foredrag af Søren Lynge

Foredrag i virksomheder eller organisationer

Gennem de sidste 20 år har Søren Lynge valgt at arbejde med kognitive metoder. Han har i de seneste år været en af Nordens mest efterspurgte foredragsholdere med over 150 foredrag om året for fagpersoner og virksomheder. Søren Lynge holder også foredrag i Positiv Psykologi i

Mental Sundhed – optimisme i praksis, brydning af vaner, positive tanker, selvtillid, succestænkning m.m.
Koden til at mindske stress, irritation og negative tanker er for længst blevet brudt. Få en kort og succesrig opskrift på, hvordan I bliver mere produktive og positive. Søren Lynges nye Stand-up foredrag beriger menneskers liv og det præsenterer videnskabelige dokumenterede værktøjer, præsenteret på en nærværende og underholdende måde.

Hvad kan vi lære af de mennesker det altid lykkedes for? Dem der altid har et mentalt overskud og er passionerede? Hvilke principper kan vi lære fra den nyeste forskning, indenfor positiv psykologi, som vi kan bruge i vores eget liv, til at føle os bedre tilpas, selvsikre og glade? Hvilke ting skal vi med fordel gøre, for at smile mere, grine mere, leve mere og sætte fokus på de smukke ting i livet – også når der er modgang?

Med over 3.500 foredrag, fem bestseller bøger og hundredvis af inspirationsvideoer på sociale medier, kan man med rette kalde Søren Lynge en relevant optimistisk mand, med et kæmpe mentalt overskud. Med Lynge får du ny indsigt, håndgribelige hverdagsteknikker og kendskab til de vaner, der på alle niveauer vil udvikle dit talent og skabe mere positiv succes i dit liv.

Søren har holdt foredrag for et utal af mennesker; på hundredvis af landets virksomheder, skoler, universiteter, kommuner, hospitaler etc. Hertil har han blandt andet beriget Kongehuset, Rigspolitiet, Arkitekternes Hus, Danfoss, ISS, Kriminalforsorgen, Telenor, Deloitte, Coop Danmark, Kromann Reumert. Søren Lynge gør en indsats for at forbedre livskvalitet og vilkår for mennesker i Danmark. Et foredrag med Lynge kan hjælpe mennesker til at komme mere problemfrit og harmonisk gennem livet.

Målet for Søren er at udbrede kendskab til den nyeste kognitive forskning og videregive enkle værktøjer, til at forbedre livet.

Mental sundhed er forudsætningen for alt form for resultat og succes i livet. Søren Lynges populære foredrag handler generelt om positiv tænkning og mental sundhed. Alt for mange mennesker har fokus på fejl og mangler – og det vi fokuserer på vil voksne – det er en af mange årsager til Danskere er negative. Jo mere irritation, desto mindre glæde og tilfredshed. Foredraget vil give mange konkrete redskaber til at flytte fokus og få fornyet positiv energi, optimisme og glæde i hverdagen.

Søren Lynge, er gennem de sidste 22 år, kendt som en af Nordens største foredragsholdere. Ikke mange mennesker i Danmark har samme indsigt i menneskers liv som Søren Lynge.

Varighed: ca.1,5 time.

Foredrag med Søren Lynge booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen