Sarah-Ann Hunt

Sarah-Ann Hunt

Sarah-Ann Hunt er halvt dansk, halvt engelsk, har besøgt Jordens 7 kontinenter og rejst i mere end 45 forskellige lande…

Læs mere
Book Sarah-Ann

Sarah-Ann Hunt er halvt dansk, halvt engelsk, har besøgt Jordens 7 kontinenter og rejst i mere end 45 forskellige lande verden over. Hun har rejst på mange måder, både alene og i grupper, som frivillig og volontør, gæst, langturssejler og sprogskoleelev, samt rejst privat og professionelt. Sarah har været rejseguide, vandreguide og researcher for flere danske og udenlandske rejsebureauer, heriblandt verdens største adventurefirma over en årrække. Hun har været husar ved Gardehusarregimentet, er skibsofficer hos Mærsk og er debuterende forfatter med sin første rejsebog ”YOLO” – You Only Live Once. Bogen er det første værk i en serie, da der endnu er mange rejseskildringer og røverhistorier at dele ud af.

Sarah er desuden uddannet juralog, yachtskipper, dykker og har tidligere haft eget kunstfirma med udstillinger af bl.a. oliemalerier, akvareller, graffiti og tegneserier.

Foredrag af Sarah-Ann Hunt:

Foredrag 1: YOLO – You Only Live Once
Vi har kun ét liv og man lever kun én gang, så derfor er det vigtigt, at vi lever livet godt og som vi gerne vil. Det er hårdt, kompliceret og udfordrende at være menneske og det kræver mod, sved og tårer at indfri, udleve og opfylde sine store ønsker og største drømme. Livet er en lang rejse og at rejse er vitterligt at leve, men det er ikke altid lige eksotisk og glamourøst eller uproblematisk og ufarligt, til gengæld er det en god historie.

“The biggest adventure you can take, is to live the life of your dreams”.

Foredrag 2: SOLO – Stand Out Live Original – om det at være en eventyrer, rebel og en ener
Alle har ret til et fedt liv og alle kan få et godt liv, men et godt liv skal der kæmpes for. De gode stunder, store oplevelser og uforglemmelige øjeblikke, samt sejre og succes kommer sjældent let eller af sig selv. Det kræver ansvar, karakter, fighterinstinkt, handlekraft, viljestyrke og ikke mindst gåpåmod, at gå mod strømmen og gøre noget nyt, anderledes eller alternativt. Det er ikke altid nemt, bekvemt eller velset at skille sig ud, gribe chancen eller vove pelsen, men oftest er det de mennesker som rent faktisk gør det, vi beundrer mest. Det er eventyrerne, rebellerne og enerne og dem der vælger at leve fuldt, helt og vildt, i stedet for at leve halvt. Dem der tør og gør, fordi ingen andre gør det for dem.

”Life is either a daring adventure or nothing at all”.

Foredrag 3: Dream It – Do It – om Langturssejlads og krydsning af Stillehavet
Alle kan lide en god udfordring og udfordret det bliver man, hvis man altså både er bange for vand og samtidig drømmer om de syv have, langturssejlads og oceankrydsninger – men heldigvis bestemmer og sætter vi selv vores egne mål og begrænsninger her i livet. “Great things never came from comfortzones” og vil man rykke sine grænser, må man indimellem også udfordre eller helt overskride dem. Drømme er til for at gå i opfyldelse og nogle gange må man gå meget langt og meget igennem, men belønningen ligger altid og venter et sted derude i horisonten.

”Let your dreams set sail”.

Foredrag af Sarah-Ann Hurt booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular