Rasmus Emborg

Rasmus Emborg

Rasmus Emborg er født i 1968 i Sønderjylland. Journalist og forfatter. Har 25 års erfaring fra den danske mediebranche, hvor han…

Læs mere
Book Rasmus

Rasmus Emborg er født i 1968 i Sønderjylland. Journalist og forfatter. Har 25 års erfaring fra den danske mediebranche, hvor han har arbejdet på følgende medier: Politiken 1995-2009 – blandt andet som politisk redaktør og nyhedsredaktør, Avisen.dk/Ugebrevet A4 2009-2016 – chefredaktør, adm. direktør, Børsen 2016-2019 – redaktionschef, ledende nyhedschef. I dag selvstændig med eget firma, Emborg & Co. Er underviser, konsulent, rådgiver, iværksætter m.m. inden for medier og gastronomi. Udgav i november 2019 bogen Ølbrødre (Gyldendal).

Foredrag af Rasmus Emborg:

ØlbrødreEn rejse i Ølbrødrenes fodspor (evt. med ølsmagning)

Kom i selskab med historien om de danske tvillinger og verdensberømte ølbryggere, Mikkel Borg Bjergsø og Jeppe Jarnit-Bjergsø, der står bag bryggerierne Mikkeller og Evil Twin Brewing. Forfatter Rasmus Emborg, der har skrevet bogen ’Ølbrødre’ om de to tvillinger, beskriver både deres personlige og professionelle bedrifter – herunder deres livslange rivalisering. Det er en historie om øl og iværksætteri, der også rummer en mere universel, menneskelig fortælling, som man ikke behøver at være tvilling for at blive grebet af. Rasmus Emborg åbner for ølbrødrenes fascinerende univers og fortæller også om sine egne oplevelser med at lave en bog om to personer, der ikke taler sammen – og ikke har gjort det i syv år. Han har fulgt brødrene gennem et år og været vidt omkring – fra København til New York, fra Nordkorea til Kina. Samtidig gives et indblik i den spændende udvikling, som både den danske og internationale ølverden har været præget af de seneste 15-20 år.

Foredraget kan kombineres med ølsmagning, så tilhørerne undervejs smager nogle af de øl, som har været definerende for de to ølbrødres succes.

Ordstyrer
Rasmus Emborg er også en erfaren ordstyrer, der kan lede en debat med indsigt, autoritet og humor. Her trækker han på sin erfaring som medieleder gennem mange år og udnytter sin viden om såvel erhvervslivet, organisationsverden, det politiske miljø og den gastronomiske verden.

Rasmus Emborg booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

OBS: Ved brug af foto skal fotograf Robin Skjoldborg nævnes.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular