Poul Erik Skammelsen

Poul Erik Skammelsen

Poul Erik Skammelsen har været ansat på TV2/TV2 NEWS siden 1988 og har været udsendt til de fleste af verdens brændpunkter. Han har været studievært på flere tv-programmer og kan for tiden ses som fast vært på 22Skammelsen, som er TV2 Nyhedernes sene nyhedsudsendelse.

Foredrag af Poul Erik Skammelsen:

Foredrag 1: I verdens brændpunkter
I dette foredrage tager Poul Erik Skammelsen tilhørerme med på en rejse gennnem de journalistiske brændpunkter verden over, hvor han har befundet sig. Han var med, da TV2 startede i 1988. En ny station uden journalister, der mange år havde siddet tungt på de spændende jobs. Der gik da også kun kort tid inden han befandt sig i sit første storpolitiske brændpunkt under massakren på den himmelske fredsplads i Peking. Senere er det blevet til utallige opgaver som journalist fra verdens brændpunkter. Billedet af flyene der tørner ind i skyskraberen, billedet af jublende mennesker, der slår hul i Berlin – muren, billedet af studenten og kampvognen på den himmelske fredsplads, billedet af tjetjenske frihedskæmpere i jakkesæt med maskingevær over skulderen, billedet af tsunamien, der rammer kysterne ved Det Indiske Ocean er billeder vi møder på TV igen og igen. Poul Erik Skammelsen var der, og det fortæller han om i foredraget ”I verdens brændpunkter”

Foredrag 2: Trumps Amerika
Valget af som Donald Trump var en overraskelse for de fleste, et chok for nogle. Han ligner ikke sine forgængere i Det hvide Hus. I et dybt splittet USA, blev han blev valgt med et snævert flertal i nogle få steder af især hvide arbejderklassevælgere, det Amerika Bruce Springsteen synger om. Trump kan betyde store omvæltninger – især for andre i resten af verden. Poul Erik Skammelsen fortæller om Trumps Amerika. Skammelsen er tidligere korrespondent i Washington og har været med til at dække de seneste syv præsidentvalg.

Foredrag med Poul Erik Skammelsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen