Peter Tanev

Peter Tanev

Book et foredrag med den populære vejrmand Peter Tanev.

Kan man gøre vejr, vind og klima underholdene samtidig med at det er faktuelt, aktuelt og nærværende?

Ja! Peter Tanev kan og har gjort det i mange år på TV og booker du et foredrag med den populære vejrmand får du muligheden for at opleve det live.

Peter Tanev har arbejdet på TV 2 Vejret siden 1996 og har i en lang årrække også ”underholdt” med det danske vejr rundt omkring i hele landet. Foredrag kan skræddersyes til forsamlingen, arrangementet, tema osv. og får ofte et lokalt islæt så der er nærvejr.

Peter Tanevs foredrag/peptalk om vejr og klima bruges både som traditionelle foredrag men også som Kickstart på temadage, firmaarrangementer, bankmøder, forsikringsarrangementer og meget mere, som Peter Tanev selv udtrykker det ”Vejr og klima har en betydning for ALT, book mig og jeg skal bevise det”.

Fra september 2020 er Peter Tanev vært på programmet “På tværs af Danmark” der sendes på TV2 Fri.

Her et udpluk af de foredrag Peter Tanevs oftest bookes til:

Går vejret Amok?
Foredrag om klimaet, skybrud og storme her og nu og i fremtiden, kommer der mere af det vilde vejr og hvorfor kommer det. Spændende foredrag om klimaændringer og vores voldsomme vejr helt tæt på.

Muntert foredrag om det danske vejr
I dette foredrag er der lagt vægt på det danske vejr og de mange aspekter af det vi ser i hverdagen. Foredraget giver svar på en masse vejrspørgsmål og tager også fat i lokale fænomener. Der er også lagt ”TV vejr” ind i foredraget så man også kommer med bag om skærmen. Et ”let” og humørfyldt foredrag.

Konferencier/mødeleder/intro
Peter Tanev bookes ofte til arrangementer hvor det er hans erfaring fra TV og erfaring i formidling der bruges som afsæt for konferencer, støre events, festlige lejligheder osv.

Peter Tanev booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen