Peter Larsen

Peter Larsen
Foredrag af Peter Larsen:

Gennem årene er skuespilleren Peter Larsen mange gange blevet spurgt, om han ikke kunne tænke sig via foredragsvirksomhed at fortælle om sin karriere, som jo spænder fra uddannet socionom fra RUC til gadeteater med Solvognen, discountdramaer med Anne marie Helger, satiriskteater, utallige solistoptrædener, medvirken i tv, film osv.

Nu har Peter Larsen taget bolden op og er begyndt som foredragsholder. Foredraget som i øvrigt kan målrettes efter lejligheden, vil som nævnt indeholde elementer fra Peters virke, der vel må betegnes som enestående mix af galskab og alvor, samfundssatire og Knold & Tot, og hvor nogle af stikordene kunne være: hvor kommer ideerne fra, hvordan bygges de forskellige figurer op samt en masse sjove historier og erfaringer fra livet på de skrå brædder.

Nu kunne man fristes til at tro, at det så ville blive et kedeligt foredrag fuldstændigt blottet for humor. Men så kender man Peter Larsen meget dårligt.

De fremmødte får nemlig mange lejligheder til at lufte deres lattermuskler. Og det med god grund. For Peter Larsen er morsom. Også når han er sig selv.

Nu er det jo ikke nogen hemmelighed, at han rent politisk befinder sig til venstre for midten. Han synes, at de rige får for meget og de fattige for lidt. Det er da selvfølgelig noget, han bruger i sin satire. Men det er ikke ren politik. Det handler i lige så høj grad om ballade og underholdning

Han indrømmer også, at det at lave satire om politiske holdninger både giver gode venner og solide fjender.

Foredrag med Peter Larsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen