Peter Langdal

Peter Langdal

Peter Langdal (født 1957 i København) er en dansk sceneinstruktør og teaterchef. Han startede sin musiske karriere som kordreng…

Læs mere
Book Peter

Peter Langdal (født 1957 i København) er en dansk sceneinstruktør og teaterchef. Han startede sin musiske karriere som kordreng i Københavns Drengekor ved Sankt Annæ Gymnasium og blev efter studier ved Københavns Universitet uddannet fra Statens Teaterskole i 1982. Debuterede på Aveny Teatret og fik året efter engagement på Gladsaxe Teater med Plys og Plastic. Har siden 1992 været teaterchef for Betty Nansen Teatret, sammen med Henrik Hartmann. Peter Langdal har instrueret utallige forestillinger i ind- og udland, hvor han i høj grad eksperimenterer med genrer og teatrale udtryk hvor han er kendetegnet ved sin sammensætning af kontraster ved usædvanlige og overraskende sammenstillinger af former eller koncepter i konventionelle dramatiske stykker.

Peter har arbejdet med alle de store skuespillere i Danmark og på alle de store scener i Norden, har vundet et hav af priser for sin kunst.

Foredrag af Peter Langdal:

Foredrag 1.
KREATIV LEDELSE – Hvordan får du som kreativ leder dine medarbejdere til at yde det optimale?
Hør bl.a. om hvordan du stimulerer dine medarbejdere optimalt og skaber et lystfuldt arbejdsklima, der summer af engageret spillelyst hos “alle medvirkende”, samt hvordan du får det ypperste kreative modspil ud af de økonomiske begrænsninger!

Foredrag 2.
HVORDAN DET BLI`R SJOVT AT GÅ PÅ ARBEJDE – Hvordan skaber I et kreativt miljø?
Hvordan stimulerer I samspillet?
Hvorfra kommer lysten?
Hvordan genvindes selvtilliden og troen på det hele?
Hvordan skabes begejstring og entusiasme?

Foredrag 3.
HVORDAN MAN SKABER DEN STORE OPLEVELSE – * Hvad er forudsætningerne for succes?
Hvordan når du bedst “ud over rampen”?
Hvordan sælger du dit budskab bedst muligt?
Hvordan får du bedst “dit publikum” i tale?

I et engagerende og underholdende foredrag fortæller PETER LANGDAL med udgangspunkt i virke som en af Nordeuropas førende instruktører af såvel moderne dramatik, store klassikere, musicals og opera om sine metoder til at skabe den unikke oplevelse.

Med afsæt i sin værktøjskasse indeholdende nogle meget konkrete redskaber til at skabe et kreativt arbejdsmiljø sætter han fokus på den kollektive styrke, de forskellige roller “samspil” og den kærlige og engagerende ledelse af mennesker, der skal yde det optimale – under nogle ofte meget snævre begrænsninger!

Foredrag 4.
Peter Langdal taler også om forandringsledelse.

Foredrag 5. Jeg Peter – foredrag om bogen af samme navn
Hvad er det, der gør en instruktør til en af Skandinaviens førende? Gennem halvandet år har Helle Bygum fulgt i hælene på Peter Langdal, som forlader direktørstolen på Betty Nansen Teatret efter 23 år. De har mødtes i kolonihavehuset, på cafeer, på og bag scenen på Dramaten i Stockholm, i tomme sminkerum på Operaen og selvfølgelig på Betty Nansen Teatret på Frederiksberg. Dette er et portræt af Peter Langdal. Men det er også Peters egen fortælling om Peter. Uden filter. Uden korrektioner fra tredjemand, men med hjælpsomme input fra folk omkring ham. Han har erindret og fortalt om sin barndom, opvækst, om sin egen familie med de to kuld af børn – og selvfølgelig om sin helt store passion: teateret.

Foredrag med Peter Langdal booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular