Per Pallesen

Per Pallesen
Foredrag af Per Pallesen:

Foredrag 1. Erindringer
Per Pallesen har været til grin i en menneskealder. Han blev folkeeje som den flabede tjener Boldt i Matador – en figur, han byggede på en virkelig karakter fra hjembyen, Aars. Gennem mange år satte han sit præg på dansk revy med sine snurrige Hjørring revyer. Siden fulgte tv-succesen Dansk Naturgas, der blandt andet udødeliggjorde figuren Mathisen. Og sammen med makkeren Søren Pilmark satte han en milepæl i dansk underholdning med det vanvittige Pallesen-Pilmark Show. Per fortæller i sit foredrag om et eventyrligt sceneliv og et privatliv, der indimellem har givet skrammer, en ekskone, som han stadig er glad for, en ny livsledsager, som han elsker. Og om alle de andre han elsker. Plus et par stykker, som han bestemt ikke elsker.

Foredrag 2. Vin/vinsmagning.
Skuespiller Per Pallesen har gennem mange år interesseret sig for vin. Hans viden på området er stor og vidtfavnende, såvel i forhold til de enkelte vinproducerende lande som de enkelte distrikter.

Foredrag 3. Kombi: Foredrag om erindringer kombineret med vinsmagning
Per Pallesen er skuespiller, instruktør og teaterdirektør. Har bl.a. medvirket i utallige danske film, Tv-serier, teaterstykker, revyer, musicals og shows.

Per Pallesen har skrevet bøgerne:

  • Glæden ved vin.
  • Spis i det gamle Rom – Trastevere.
  • Spis i Roms sidegader.
  • Spis godt og billigt i mit Provence.
  • Spis i det gamle Rom – igen.

En udtalelse i Nordjyske: Det er det morsomste vinforedrag, vi har oplevet

Foredrag med Per Pallesen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen