Per Arnoldi

Per Arnoldi, født 1941, er autodidakt kunstmaler, scenograf, grafiker og tv-vært. Han er især kendt for sine plakater og…

Læs mere
Book Per

Per Arnoldi, født 1941, er autodidakt kunstmaler, scenograf, grafiker og tv-vært. Han er især kendt for sine plakater og regnes for en af Danmarks vigtigste plakatkunstnere. Hans vidtspændende produktion strækker sig over mange medier fra maleri til skulptur. Internationalt anerkendt som kunstner og formgiver. I 1983 blev Per Arnoldi landskendt efter at have været vært i Kunstquiz på DR TV. I 2011 modtog han Modersmål-Prisen.

Talk Show med Per Arnoldi..!

Per Arnoldis topanmeldte selvbiografi : SOLO har vakt megen nysgerrighed.

Arnoldi stiller nu kun op i sit nye format:

Kunden sørger for en kvalificeret og velforberedt lokal interviewer der har læst bogen og andet materiale og stiller spørgsmål.

Arnoldi er stadig mand for at kunne svare… om end ikke kort!

Varighed ca 2 timer med pause.

Per Arnoldi booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Om bogen SOLO:

Per Arnoldi er en ener i dansk kunst. Han har aldrig været bange for at gå sine egne veje eller give sine meninger om kunst, arkitektur og kultur til kende. Med SOLO har Per Arnoldi skrevet sin egen krønike over de seneste cirka 60 års danske og internationale kunst- og kulturhistorie. Per Arnoldis erindringer er en farverig tour de force gennem de seneste årtiers kulturliv, og i bogen beretter han med mange sjove anekdoter om sit liv og sin samtid i sin karakteristiske veloplagte, indsigtsfulde og skarpe stil. Bogen er illustreret med en lang række billeder – fra privatfotos og egne værker over pressebilleder og avisudklip fra tiden til danske og internationale kunstneres værker. Alle nøje udvalgt af forfatteren.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular