Nils Villemoes

Nils Villemoes

Nils Villemoes holder foredrag om ledelse. "Fantastisk aften. Den mand (Nils Villemoes) kan altså noget, der får 2 timer…

Læs mere
Book Nils

Nils Villemoes holder foredrag om ledelse.

“Fantastisk aften. Den mand (Nils Villemoes) kan altså noget, der får 2 timer til gå alt for hurtigt”
Tilhører til et foredrag

“I Danmark har vi et skab til ledelse, et lederskab. Så ved vi, hvor vi skal henvende os,  hvis et eller andet ikke er, som det skal være. Skabet har tre hylder med hver sin overskrift.  Ledelse drejer sig om at lægge en strategi, udvikle en dertil svarende organisation, men først og sidst er ledelse et spørgsmål om at skabe rammer for det, vi kalder samarbejde.”
Nils Villemoes

Nils Villemoes er født i Esbjerg i 1941. I næsten fire årtier har han været ansat som lektor  ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse på Handelshøjskolen i Århus. Pludselig eksisterer denne institution ikke længere som selvstændig institution, sådan er det: virksomheder etableres, udvikler sig og forsvinder igen, det er et led i det, vi kalder UDVIKLINGEN og det er i den sammenhæng, interessen for LEDELSE opstår.

“BØVL… er jysk og betyder “bryderi, vi nødigt vil undvære”. Uden bøvl bliver livet tomt og meningsløst. Mennesket har brug for noget at stå op til, noget at gå op i, noget at slås for. Bøvl er også er by midt i Jylland, fire en halv kilometer nord for Sdr. Omme. Midt i byen slår vejen et knæk. Det er bøvl.

Bøvl betyder bøjet – i modsætning til alt det, der er lige ud ad landevejen og derfor ofte er alt for kedeligt. Mennesket lever ikke af brød alene, som skrevet står, vi har også brug for bøvl.  Måske er det en af vor tids store udfordringer – at der ikke er bøvl nok til alle?”
Nils Villemoes

Foredrag med Nils Villemoes booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular