Nikolaj Koppel

Nikolaj Koppel
Foredrag af Nikolaj Koppel:

UNDERDIREKTØR I TIVOLI, MUSIKER, TV-VÆRT

Nikolaj Koppel har bevæget sig ubesværet fra at være et topnavn indenfor den klassiske musikverden til at være landskendt ansigt i primetime fjernsyn. Og så har han ikke mindst foretaget nogle opsigtsvækkende skift mellem nogle tunge ledelses-stillinger indenfor musik-, medie- og underholdningsbranchen. I dag er han Underdirektør i Tivoli – og klar med nye foredrag, der er både substansfyldte, musikalske og underholdende.

Få det bedste ud af dit talent
Pianist, journalist, redaktionschef, kanalchef, TV-vært … Nikolaj Koppels karriere har bragt ham forbi en lang række imponerende række titler og positioner i Tivoli, Danmarks Radio, Euroman og mange andre steder. Men hvordan har han optimeret sit talent og foldet det ud på nye områder? Og hvordan har han navigeret mellem sine egne og omverdenens forventninger? Med udgangspunkt i sin karriere og erfaringer har Nikolaj Koppel i snart 10 år holdt foredrag for tusindvis af begejstrede tilhørere. Uanset hvor man står i sin karriere eller liv, vil Koppels musikalske foredrag om værdier, valg og fravalg inspirere de fleste til hvordan man kan bryde med vanetænkningen – og få det bedste ud af sit talent.

Der findes kun to slags musik!
Nikolaj Koppel har indspillet Brahms klaverkoncert med DR symfoniorkestret og lavet remixes med Emil Stabil. Han har udgivet musik i hele verden, fået topanmeldelser i BBC – og han har prøvet at gå i stå foran publikum midt i en Beethoven sonate. Musikken har Nikolaj Koppel fået ind med modermælken. Han havde sin første klavertime som 3-årig og har siden bevæget sig i alle afkroge af musik- og underholdningsindustrien: som klaverstjerne, som musikchef, som kanalchef og både foran og bagved TV-skærmen som formidler af musik i mange gerner. Kom og hør hans underholdende betragtninger, udfald og anekdoter fra et unikt musikerliv. Vi kommer forbi både Bach, Wagner, Elvis, Prince og Christopher, mens Koppel trækker overraskende tråde på tværs af musikalske genrer. Er der et flygel til rådighed vil Koppel spille undervejs i form af små musikalske indslag og eksempler.

Konferencier og ordstyrer
Nikolaj Koppel er en erfaren journalist, konferencier og ordstyrer. Han har mange års erfaring fra en lang række TV-shows og –programmer, smalle såvel som brede – og med 20.000 til over over 200 mio. seere. Uanset om sproget er dansk eller engelsk, om det er som ordstyrer eller konferencier, så styrer Nikolaj Koppel alle slags arrangementer med afslappet professionalisme og elegant præcision.

Foredrag med Nikolaj Koppel booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen