Niels Sønderby

Niels Sønderby er iværksætter, tekstforfatter, ejer et reklamebureau og, synes selv at han er en heldig kartoffel. Når han…

Læs mere
Book Niels

Niels Sønderby er iværksætter, tekstforfatter, ejer et reklamebureau og, synes selv at han er en heldig kartoffel. Når han går på arbejde, er han idemager og tekstforfatter. Han har brugt det meste af sit liv på kommunikation, salg og service, udviklet koncepter og kampagner… og skrevet en række bøger (også for andre). Han er rådgiver og motivator for en række erhvervsledere og sportsfolk. Han har mere end 450 foredrag på samvittigheden. Og, så har han det i blodet. Lysten, energien og det glade livssyn, der kan få umulige udfordringer til at virke overkommelige. Niels Sønderby er fast fredagsguru på Radio ClassicFM, der sendes i Jylland og på Fyn. Han står bag podcasten ”Yes, det er fredag?!”, har skrevet en række tankevækkende artikler og har tidligere udgivet bøgerne “Kan jeg hjælpe den næste?!”, ”Yes, det er fredag?!” og “Dette er ikke en bog om hvordan du bliver iværksætter!”.

Det nyeste foredrag ”Mentale Vitaminer” er en tankevækkende peptalk, der vender det hele lidt på hovedet og giver folk lyst til at grine lidt af sig selv, jagte potentialet og bruge de konkrete tips til forandring og forbedring. Niels kan også bookes til foredraget ”Make Love And Money” der handler om kundeservice, ”Yes” der handler om god ledelse.

Foredrag af Niels Sønderby:

”Mentale Vitaminer”

Foredraget er sjovt og fyldt med ny viden der kan bruges fra i morgen. En peptalk fuld af mentale vitaminer.

  • Fun Facts
    Bliv klogere på dig selv og hvorfor du og dine kunder gør det svært for hinanden.
  • Inspiration
    Få gode ideer til hvordan du kan skabe gode oplevelser, service og mersalg.
  • Gode Tips
    Glæd dig til de nye gode vaner som du og dine kollegaer kan gå i gang med at træne i
    morgen.

Foredraget kan tilpasses med særlige emner efter ønske.

Foredrag med Niels Sønderby booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular