Nichlas Farup

Nichlas Farup

Nichlas Farup har de sidste 20 år, gennem sit virke som coach, mentor, psykoterapeut, hypnotisør og Emograf Trainer, arbejdet og beskæftiget sig…

Læs mere
Book Nichlas

Nichlas Farup har de sidste 20 år, gennem sit virke som coach, mentor, psykoterapeut, hypnotisør og Emograf Trainer, arbejdet og beskæftiget sig med forandringsproces ser og har i den forbindelse under søgt og arbejdet vedholdent med den følelsesmæssige og emotionelle intelligens, EQ.

Han har optrådt i diverse ugeblade, tv programmer og radioprogrammer samt afholdt et utal af speaks og foredrag. Derudover har han studeret emotioner og følelser og udarbejdet en model over de tilstande der er styrende for os mennesker. Derfor er han den eneste i verden der har kortlagt emotioner ud fra deres psykologiske mekanismer og sammenhænge hinanden imellem.

Han har hjulpet højtstående mennesker i erhvervslivet, professionelle sport sudøvere, i værksættere, familier og mennesker med at udnytte deres fulde potentiale gennem emotions fokuseret terapi og coaching.

“Følelser er i bund og grund impulser til handling og hvis vi mennesker ikke lærer at for stå og udvikle vores emotionelle intelligens og dermed tillade os selv, at blive vejledt af vores dybeste følelser, vil vi støt og roligt fortsætte i en kollektiv emotionel krise. Aldrig har angst og depression fyldt så meget!”

Gennem hans arbejde med at udvikle og hjælpe mennesker, blev Nichlas meget optaget af en speciel tendens blandt hans kunder. De fleste havde nemt ved at fastholde sig selv i negative til stande. Til gengæld var det langt sværere, at fastholde de positive tilstande. Det var denne tendens og observation, der lagde grunden for Emographics.

I 2007 begyndte Nichlas at lege med tanken om at Emotioner har sin egen intelligens . Han begyndte at arbejde med hvordan man kan træne, opbygge og om-programmere ens emotioner. I læren om Emographics ligger udfordringen i, at fornuft og følelser ikke altid spiller godt sammen. Visionen er at give friheden tilbage til det enkelte menneske via selvindsigt og mestring af følelser og emotioner.

Foredrag af Nichlas Farup:

Engagement by design

Foredraget afholdes af Keynote speaker Nichlas Farup, der med hans mangeårige erfaring som Gestaltterapeut, hypnoterapeut, NLP Master Trainer, EFT, serieiværksætter og udvikler af Emotional State Model, på humoristisk og underholdende vis, drager sjove hverdagseksempler ind, der gør at den empiriske del får liv og genkendes af publikum, der går derfra med nye indsigter og personlige udviklingsområder.

Foredraget er underholdende, lærerigt, fuld af værktøjer til personligudvikling og indsigt. Vigtigt af alt bliver de ‘bløde følelser’, struktureret i en model der er til at tage og føle på, for alle – selv de rigtig hårde drenge. Når du først opdager hvordan emotioner og følelser reagerer i system, får du friheden tilbage til, at kunne navigere i dem og lave om-programmeringer, både i privat- og arbejdslivet. På arbejdspladsen kan det være udfordrende, nu hvor vi jo ikke selv bestemmer vores kollegaer, ledere, miljø, traditioner, arbejdsopgaver osv. – Derfor bliver det en gamechanger, at kunne være emotionel programmør og designer af ens eget, og kollegaers engagement. Ved du hvad du/I i virkeligheden skaber med de ord, tanker og følelser du/I har?

Workshop:

E.Y.E.S

Hvis et foredrag ikke er nok og i som virksomhed ønsker at prioritere at skabe følelsesmæssigt engagement hos medarbejderne, så tilbyder vi en workshop hvor vi går i dybden med de udviklingsområder der er og udarbejder ledelsesstrategier til at opbygge følelsesmæssigt engagement hos medarbejderne. Vi kalder konceptet for E.Y.E.S – Empower your emotional strategies.

Anbefalinger:

”Foredraget inspirerede mig til at dykke ned i min virksomheds svagheder og udviklingsområder med fornyet energi og nye øjne! Jeg fik virkelig noget ud af modellen der bliver brugt!”
Hanne Vildemose, Leder , Coloplast

”Workshoppen var meget givende i forhold til at forstå mig selv følelsesmæssigt i mit arbjede og hvordan jeg kan arbejde sammen med min virksomhed henimod at fornene mine egne ambitioner og virksomhedens.”
Lotte Henriksen, Karriererådgiver, CA

Nichlas Farup booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular