Morten Rosenvold Villadsen

Morten Rosenvold Villadsen

Morten Rosenvold Villadsen er Danmarksmester i fridykning og undervandsjagt. Morten har holdt vejret i 7 minutter og fridykket til mere…

Læs mere
Book Morten

Morten Rosenvold Villadsen er Danmarksmester i fridykning og undervandsjagt. Morten har holdt vejret i 7 minutter og fridykket til mere end 80 meters dybde. Han er forfatter til bøgerne “Hold Vejret” og “Undervandsjagt”. Podcastvært på “Uvpodcast” og tidligere højskolelærer.

Foredrag af Morten Rosenvold Villadsen:

Foredrag 1: Hvad kan du lære af en fridykker?
Morten tager dig med ned i dybet og ind i hjernens inderste overlevelsesmekanismer og guider dig til hvordan du kan bruge de værktøjer han bruger til at tackle pressede situationer bedre og sætte rammerne for den verden eller den situation som din præstation skal udfolde sig i. Inspiration til hvordan du kan præstere bedst. Lær at tænke som en fridykker!

Foredrag 2: Havet er måske det sidste vilde natur vi har?
Som mangeårig undervandsjager har Morten fuldt havet, kysten og de danske farvande tæt. Naturen er under pres på land og meget er væk, men havet byder stadig på vilde oplevelser. Hør om muligheder, hør de vilde historier fra rejserne på de 7 verdenshave og få et bud på hvordan det kan se ud fremover.

Foredrag 3: Lev af din hobby – undgå at arbejde dig selv ihjel
Morten har levet af sin hobby de seneste 6 år på fuld tid uden at pukle sig ihjel. Der er flere måder at undgå at man kører død i en projekt hvor ens hobby skal blive ens arbejde. Arbejd smart. Arbejd passioneret. Undgå at brænde ud.

Udgivelser:

“Undervandsjagt” – bog om uvjagt i Danmark (2019)

Flot og lækker bog af Morten Rosenvold Villadsen om undervandsjagt.

Gennemgår alt om undervandsjagt i Danmark.

Udstyr, fisk, årstider, spots, sikkerhed, træning og rejser.

Et must for alle undervandsjægere.

Kom godt i gang – og lær også de avancerede tricks, spots og øvelser.

Udgivet april 2019 på forlaget Peoples Press.

“Hold Vejret – en bog om fridykning” (2014)

Hold Vejret kan købes i alle boghandlere og velassorterede dykkerforretninger.

Hold Vejret kan ikke længere købes på Undervandsitetet, med mindre du er forhandler og køber mindst 10 stykker af gangen. Hvis det er tilfældet så tag kontakt til ARTE Booking.

De første tilbagemeldinger på Hold Vejret er at den er virkelig flot, godt sprog, let læst, gennemarbejdet, visuelt meget lækker, at den fortjener at blive udgivet internationalt og at den simpelthen er imponerende.

Allerede i Sverige har man fra det svenske sportsdykkerforbund besluttet at oversætte den og tilpasse den til de svenske forhold og udgive den som den svenske grundbog i fridykning.

 

Foredrag med Morten Rosenvold Villadsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular