Morten Hemmingsen

Morten Hemmingsen

Morten Hemmingsen er uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 2005. Han har medvirket i tv-serierne ”Store Drømme” og…

Læs mere
Book Morten

Morten Hemmingsen er uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 2005. Han har medvirket i tv-serierne ”Store Drømme” og ”Badehotellet”. Morten skrev desuden musikken til forestilligen ”Otto er et Næsehorn” på Folketeatret, hvor han selv spillede en af hovedrollerne og skrev musikken til ”De Ti Bud” på Odense Teater. Han havde hovedrollen i den Reumert-vindende forestilling ”69 – en rockteaterkoncert”. Desuden har Morten medvirket i en lang række teaterforestillinger på bl.a. Gasværket, Folketeatret, Det Kongelige Teater, Teater V, Odense Teater og i spillefilmene ”Flugten”, ”Spillets regler” og ”Erik Nietzche – de unge år”. Har udgivet pladen ”Hjertekur” fra 2010.

Foredrag af Morten Hemmingsen:

Foredrag 1: Badehotellet – Et spændende og musikalsk foredrag med Morten fra den succesfulde tv-serie Badehotellet.

Få et unikt indblik i Morten Hemmingsens arbejde med Badehotellet og karakteren Morten Enevoldsen.

Hør blandt andet om:

Hvad gør Badehotellet til en succes?
Sange og musik fra Badehotellets tid
Hvordan skaber man en serie, der foregår for 90 år siden?
Hvad sker der bag kameraet på Badehotellet?
Hvordan har Morten fundet frem til “Morten”?

Foredraget rundes musikalsk af med en lille akustisk koncert. Morten Hemmingsen bliver ofte brugt som sanger, og udgiver dansk musik under navnet Hjertekur. Her er muligheden for at høre ham live. Mød Morten Hemmingsen i en personlig og afslappet atmosfære og nyd et foredrag med flotte billeder og spændende historier fra Badehotellet, krydret med en masse musik.

Foredrag 2: Morten Hemmingsen – skuespiller og musiker
Om arbejdet som skuespiller, musiker og komponist. Kig ind i maskinrummet når der skal skabes teater, TV, film og musik. Hvordan de forskellige kreative områder påvirker hinanden. Og en række konkrete fif til hvordan man kan kickstarte sin egen kreativitet. Krydret med dejlig musik.

Morten Hemmingsen koncert:

  1. Akustisk koncert. Morten Hemmingsen solo. 
  2. Morten Hemmingsen med bandet Hjertekur (3-4 musikere.)

Morten Hemmingsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular