Morten Hemmingsen

Morten Hemmingsen

Morten Hemmingsen er uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 2005. Han har medvirket i tv-serierne ”Store Drømme” og ”Badehotellet”. Morten skrev desuden musikken til forestilligen ”Otto er et Næsehorn” på Folketeatret, hvor han selv spillede en af hovedrollerne og skrev musikken til ”De Ti Bud” på Odense Teater. Han havde hovedrollen i den Reumert-vindende forestilling ”69 – en rockteaterkoncert”. Desuden har Morten medvirket i en lang række teaterforestillinger på bl.a. Gasværket, Folketeatret, Det Kongelige Teater, Teater V, Odense Teater og i spillefilmene ”Flugten”, ”Spillets regler” og ”Erik Nietzche – de unge år”. Har udgivet pladen ”Hjertekur” fra 2010.

Foredrag af Morten Hemmingsen:

Foredrag 1: Badehotellet
Hvordan laver man en TV-serie om et vestjysk badehotel i 20’erne? Om arbejdet med optagelserne og karakteren Morten. Og om baggrunden, 20’erne og strømninger i tiden.

Foredrag 2: Morten Hemmingsen – skuespiller og musiker
Om arbejdet som skuespiller, musiker og komponist. Kig ind i maskinrummet når der skal skabes teater, TV, film og musik. Hvordan de forskellige kreative områder påvirker hinanden. Og en række konkrete fif til hvordan man kan kickstarte sin egen kreativitet. Krydret med dejlig musik.

Morten Hemmingsen koncert:

  1. Akustisk koncert. Morten Hemmingsen solo. 
  2. Morten Hemmingsen med bandet Hjertekur (3-4 musikere.)

Morten Hemmingsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen