Mikael Neumann

Mikael Neumann

Mikael Neumann debuterede som artist sammen med sin far Ulrik og søster Ulla 1968 i Finland. Under navnet 3X Neumann…

Læs mere
Book Mikael

Mikael Neumann debuterede som artist sammen med sin far Ulrik og søster Ulla 1968 i Finland. Under navnet 3X Neumann rejste trion i hele norden og store dele af verden. Det blev under tyve år til og 20 plader en række egne radio og TV-shows i Danmark-Sverige Norge-Finland-Tyskland og Holland. Efter sit samarbejde med trion rejste Mikael flere år med den svenske komiker Eva Rydberg i hele Norden. Efter det har Mikael i Danmark og Sverige spillet med i flere teaterstykker, revyer og musikals. Han har sammen med den svenske komiker og forfatter Åke Cato skrevet en række folkelystspil og også selv skrevet en mængde revytekster til Danske og Svenske revyer. Mikael har også været instruktør for en række revyer og shows i Sverige og Norge. Han har været studievært for flere TV-programmer i Sverige. Som guitarist og sanger har Mikael lavet 10 CD plader og flere DVD-er fra div. soloshows.

Foredrag af Mikael Neumann:

Mikael Neumann fortæller om familien Neumann der har været virksom i teater og underholdningsbranchen i Danmark og Norden over 150 år. Om den berømte komiker Sophus Neumann 1846 -1912, hans bror skuespiller Victor Neumann, søsteren filmskuespiller Mathilde Neumann/Nielsen, Victors datter operettestjerne Astrid Neumann 1890-1951, hendes to børn artisterne Gerda og Ulrik Neumann der var virksomme fra 30-erne til slutningen af 40-erne da Gerda styrtede ned med en flyvemaskine, om Ulriks fortsatte samarbejde med Svend Asmussen og senere med den svenske sangeringe Alice Babs i den verdensberømte gruppe The Swe-danes, om Ulriks fortsatte arbejde i 60-80 sammen med sine børn Ulla ”Sniff” og Mikael i gruppen 3xNeumann. Mikael fortæller også om sin søn Tobias arrangør og guitarrist.

Og så byder Mikael naturligvis på musikalske eksempler.

Foredrag med Mikael Neumann booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular