Michelle Hviid

Michelle Hviid

Foredragsholder, forfatter, blogger, klummeskribent og radiovært. Michelle er en gennemført autentisk foredragsholder, der formår at trække store grin, samtidig…

Læs mere
Book Michelle

Foredragsholder, forfatter, blogger, klummeskribent og radiovært.

Michelle er en gennemført autentisk foredragsholder, der formår at trække store grin, samtidig med at hun holder publikum nærværende med sine hudløst ærlige fortællinger. Hun hører til den kategori af foredragsholdere, der når helt ind i hjertet på sine deltagere. Michelle holder over 100 foredrag om året.

Foredrag af Michelle Hvid:

Foredrag 1: RÅSTYRKE – Hvorfor falder vi? Så vi kan lære at rejse os selv op igen.
I oktober 2014 fik Michelle Hviid konstateret en godartet tumor i hovedet. I december blev hun opereret, og derefter gik det meste galt. Fra at være en eftertragtet foredragsholder og skarp blogger, som levede det gode liv, blev hun en halvdøv, delvist lam kvinde uden en krone, som ikke kunne kende sine egne børn. Dette er historien om hvordan Michelle meldte sig ud af systemet og ind i kampen for sit liv og sin familie, fordi der ikke var noget alternativ. Om tab af kærligheden, og om at samle styrke til at være både kvinde og forelsket igen.

Hvad får du:
Tag med på en personlig rejse om at kunne, turde, ønske, ville, falde, kæmpe, rejse sig og elske. Du kan forvente at få sat spørgsmålstegn ved din virkelighed, og finde det mod, du mangler til at ændre den til det bedre. Michelle er kendt for at sætte sin barre for livet højt. Vi har kun et liv. Efter dette foredrag, har du mod på og styrke til at leve dit liv fuldt ud, hver eneste dag.

Foredrag 2: FIND ARBEJDSGLÆDEN. Find i det hele taget glæden!
Har du sagt det til din chef? Har du fortalt det til din kollega? Det spørgsmål stiller jeg altid venner, netværk, familie, når de døjer med noget på arbejdspladsen, eller når de har fået en skidegod ide, og til min frustration og store forundring, er svaret næsten altid “Nej” – de har IKKE fortalt det til nogen som helst på arbejdet. Hvorfor?

Jeg havde engang den skønneste pige ansat, når vi gik fra diverse møder, så sagde hun altid noget genialt på trappen på vej ned, eller i bilen på vej hjem, men aldrig til selve mødet. Flere gange gik vi op og ind igen, fordi hun havde fundet en genial og kreativ løsning, hun turde bare ikke sige noget højt til selve mødet. For tænk nu hvis det var forkert.Den største stopklods i verden er “frygten for hvad de andre tænker”, den største energistøvsuger i verden er “frygten for hvad de andre tænker”.

Når vi med humor kan forholde os til vores egne svage og stærke sider. Når vi selvironisk tør tage ansvar for hvordan vi har det, både på de gode og de dårlige dage, så er det nemmere at være til, det er lettere for kollegaer at navigere, hverdagen er lettere og produktiviteten stiger, dit humør bliver bedre og det udløser handlekraft. Det er umuligt at skabe når man er styret af frygten for at fejle.

De 3 “Friheder”

  1. Friheden ved virkelig at turde og ville livet. Vi har så vidt vides kun det ene..
  2. Friheden i gode relationer og et stort og stærk netværk. Og hvad du kan gøre.
  3. Friheden ved at være sig selv på godt og ondt. Den største frihed overhovedet.

Med udgangspunkt i hendes egen historie, serverer hun en model til at være løsningsorienteret i livet, til at turde livet, til at ville gå videre – selv når lokummet brænder, til at turde tage ansvar og til at turde grine af sig selv. For vi er allesammen latterlige.

Så trænger du og dine kollegaer til et verbalt og morsomt los bag i, med masser af stof til eftertanke, så book dette foredrag. Michelle holdt +100 foredrag sidste år, hun får utrolig god feedback, og den følelse som hun planter i salen, er en følelse af, at alt kan lade sig gøre og lysten til at tage ansvar. Der en én som har ansvaret for at du har en god hverdag, dig selv.

Det er muligt som en del af foredraget, at lave en lille øvelse på ca 15 minutters varighed, som ved hjælp af et stykke papir og en blyant, vi gøre dig opmærksom på, hvem af dine kollegaer du tør være autentisk overfor – og især hvor der er plads til forbedring.

Foredrag 3: SKRU OP FOR LIVET. De lykkeligste mennesker i verden er dem der tør give mest.
Dette foredrag tager udgangspunkt i Michelles bog, ”Skru op for livet – 20 kærlige los til at turde mere, give mere og få det hele dobbelt igen”. Den er udkommet i 3. oplag, og Michelle er mest kendt for netop dette foredrag. Deltagerne elsker mildt sagt hendes gennemført autentiske stil.
Michelle tror på, at de lykkeligste mennesker er dem, som deler mest. Dem, der giver mest. Dem, der ikke slår automatpiloten til. Dem, der tør mærke efter og handle på det de mærker!

I foredraget inspirerer Michelle sine deltagere til, hvordan de selv kan lave et ’manifest’ for, hvordan man vil leve sit liv mere motiveret, mere modigt og sjovere. Det kræver, at vi tør gøre noget i morgen, som vi ikke gjorde i dag.

Michelle deler hudløst de handlinger og erfaringer, der har gjort hende i stand til at tage en stor bid af livet, hver dag. Og, som har gjort hende til en af de mest populære foredragsholdere i Danmark.

Foredrag med Michelle Hviid booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular